U septembru počinje Farma 8, radujete li se?!

TRAŽILI STE, GLEDAĆETE! Kada čujete ko SIGURNO ulazi na „Farmu 8“, biće vam jasno zašto će odmah nastati LOM!Jedna učesnica potvrdila je ulazak na imanje u Lisoviću na društvenim mrežama, a možda će biti i najveće iznenađenje u septembruCeca i Marija Ana, Farma

Printskrin: TV Pink

Za sve ljubitelje popularnog rijalitija iz Lisovića obradovala je vest da osma sezona “Farme” počinje u septembru, a spisak učesnika se kompletira.

Izgleda da će najveće iznenađenje biti to što će se na poznato imanje useliti i transrodna pevačica Nataša Maza, koja je već učestvovala i na “Farmi” i u “Parovima”. Za neke je bila najomraženija, nekima najzanimljivija, ali jedno je sigurno – da na imanju nikako neće biti dosadno.

Printskrin: Instagram/natasamaza

Printskrin: Instagram/natasamaza

Nataša Maza je prva učesnica koja je potvrdila ulazak na “Farmu”, i to na društvenim mrežama.

Printskrin: Twitter/natasa maza

Printskrin: Twitter/natasa maza

Podsetimo, spekuliše se da će “Farma 8″ trajati najduže od svih prethodnih, čak godinu dana, a među potencijalnim učesnicima nalaze se sledeća imena: Alekandra Đurić, sestra Tamare Đurić, M. V. koja je zbog Šaka Poluemente dve nedelje u centru skandala, Dragan Kojić Keba, Nada Topčagić, Jelena Golubović, ali i nekoliko najatraktivnijih učesnika “Pinkovih zvezda”.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply