Učesnica Parova Jasna Janković držala oca u rukama dok je umirao!

Tatinu smrt sam teško podnela. Svakog dana mislim na njega, kaže Jasna Janković

Jasna Janković ostala je bez oca kad je imala samo jedanaest godina. Ona je teško podnela njegov gubitak, a kako nam kaže njena drugarica, učesnica „Parova“ od tada ima teške traume jer joj je tata preminuo na rukama. Za malu devojčicu to je bio veliki šok, od kojeg se nije oporavila ni sada kad ima 30 godina.

– Jasnin tata je umro u stanu u Beču. Pozlilo mu je, a ona je pritrčala da mu pomogne. Nažalost, nije uspela i on je umro pred njom. Doživeo je infarkt. Od toga dana ona ne može normalno da živi. Često sanja tu scenu. Ipak je ona tada bila samo dete koje nije bilo spremno na takav gubitak – priča nam njena drugarica i nastavlja:

– Kad je odrasla, Jasna se zaposlila kao fitnes instruktorka i povremeno je radila kao model. Mnogo je zarađivala i često je pominjala da bi volela da joj je otac živ da vidi da je uspela u životu – ističe njena drugarica.

Kontaktirali smo s Jasnom, koja se u „Parovima“ zbližila s Igorom X, a ona nam je potvrdila priču.

– Teško sam podnela tatinu smrt. Umro mi je pred očima. Život me je naučio da se borim. Sada imam 30 godina, ali svakog dana mislim na njega – rekla je Jankovićeva za Kurir Stars.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply