Učesnici Maldiva gostovali u Parovi specijal emisiji, gostovao i Milan Tarot, proricao sudbinu učesnicima!

U Specijalu sa Parovima gostovala tri učesnika kampa Maldivi (Foto i video)

Večerašnji ,,Specijal sa Parovima“ je imao zanimljive goste i to: Nina Ostojić, Stefan Luković, Mihailo Ćetković, Milan Tarot, Bane Čolak i Baki B3.

Milan Radonjić poznatiji kao Milan Tarot gost večerašnje emisije „Upoznajte Parove„, otkrio je kakva sudbina očekuje učesnike zabavno – humorističkog programa „Parovi„, posebno ljubavni par Zoricu i Gasttozza koji su često meta novinara.

Pratio sam šou i učesnike, ušao bih i ja u vilu, mislim da je njima tamo baš zanimljivo. Što se tiče njih, posebno pobednice i ostalih koji su bili u finalu, predviđam im dobru karijeru. Gasttozz i Zorica samo neka nastave zajedno, vidim im da će to biti sve u redu, pobediće oni sve. Imao sam priliku da gostujem kod Marića u vili i zaista je dobar osećaj – rekao je Milan.

Bane Čolak, reper i di džej koga pamtimo po aferama sa Tijanom Ajfon koja se pojavila u njegovom spotu, ali i po gostovanju u „Golom životu“ u luksuznoj vili „Parova“ otkrio je šta se to desilo između njega i Vuka Moba sa kojim se žestoko posvašao.

Sa Vukom je bilo svašta, još onda u emisiji kad sam bio prvi put. Bili smo zajedno, počele su prozivke zato što sam ja odavno na svom Fejsbuku napisao kako mi je muka od kupovine pregleda i da se muzika pretvorila u baš veliko đubre i on se pronašao u tome. Mislio sam globalno, ne na njega. On me prozivao u studiju, tu smo se malo posvađali. Međutim, kada se desio onaj incident, kada su Vuka upucali, ja sam bio četiri meseca u Americi jer sam radio, zvaoa sam ga, čuli smo se i zakopali smo ratne sekire što smo imali – bio je iskren muzičar.

Tijana je učestvovala u mom spotu, znali smo se pre rijalitija „Parovi“, družili smo se, znao sam Simonidu, Gasttozza, Vitu Tarota. Gasttozz je multitalentovan dečko, nemam nijednu zamerku za njega. Međutim, njegov ponovni ulazak u rijaliti bi bio poguban za njega. Pokazao je sve što može, da je multitalentovan za muziku, pevanje, svaki njegov naredni ulazak bi bio već viđeno. On se dovoljno pokazao i to je sasvim dovoljno za njega. Želim mu svu sreću na novoj pesmi i spotu. Što se tiče Zorice, znam je, bio sam u salonu kod nje. On je malo više poleteo za razliku od nje. Mislim da je ta njihova priča pila vodu u rijalitiju i da to ne može da uspe jer je ona starija od njega, ima neke stvari iza sebe koje on nema i malo ga koči u muzici. Sa njegove strane to nije isto kao što je bilo u rijalitiju, po pričama ljudi koji su bliski njima, ali stvarno mislim da se toj vezi bliži kraj – objasnio je reper.

Učesnica muzičkog kampa „MaldiviNina Ostojić gost je večerašnje emisije „Upoznajte Parove„, a pre nego što je ušla u studio, Nina je otkrila kako njena sestra Ana izdržava u takmičenju bez Kneleta.

Mnogo je tužna i usamljena, spava sama u krevetu. Baš joj fali Knele. Oni će nastaviti svoju vezu kada ona izađe iz kampa, on je čeka, ne može bez nje, jedva čeka da izađe. Baš se vole i imaće bebu verovatno i zvaće se Lazar. Ne, nije trudna, ali planira da ostane trudna. Njegovi roditelji jedva čekaju i stalno pitaju kad će beba Lazar. A ja ću biti tetka – pohvalila se Nina.

Pogledajte u video prilogu koga predlažu Maldivljani da uđe u novi serijal Parovi 5:

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply