Učesnici – Parovi 7 – Takmičari

POČINJE 7. SEZONA „PAROVA“: Bokser ušao u vilu, a tek da čujete čiji je DRUG!

Đorđe

Parovi, Foto: Printscreen

Na radost mnogih večeras počinje sedma sezona rijalitija „Parovi“, o kojima se danima unazad pričalo. U najluksuzniju vilu na Balkanu večeras će se useliti novi, zanimljivi, neobični, zabavni, duhoviti likovi, koji će pokazati novu dimenziju rijalitija, koji godinama osvaja ne samo našu zemlju, nego i čitav svet.

Političari, evropski prvaci, glumci, jutjuberi, pevači, samo su neki od takmičara koji će se večeras pojaviti na vratima velelepne vile u Zemunu, koja odiše potpuno novim ambijentom.

Takmičari su već stigli u studio, a uskoro će ući u velelepnu vilu. Za sad poznati učesnici sedme sezone su: Ivana Žizela, Seksi Roki, Baki B3, Aleksandar Požgaj, Ljubiša Beli Preletačević, bivši pomoćnik ministra energetike Zoran Novaković, Aleksandra Mošunjac i drugi.

Tok večeri:

Đorđe, Foto: printscreen

U vilu je ušao i bokser, ali i vlasnik noćnog kluba. Đorđe je takođe drug sina Goce Božinovske, Mirka Šijana.

Seksi Roki

Seksi Roki, Foto: printscreen

Seksi Roki je takmičar koji jede dva kilograma mesa dnevno. Imao je čak 5 zvaničnih žena, a praktikuje seks svakoga dana.

Enisa Bajramović

Enisa Bajramović, Foto: printscreen

Enisa Bajramović je radila na kruzerima i govori 5 jezika. Na savršenom telu će joj pozavideti mnoge žene. Kaže da je srećno razvedena.

Benjamin

Benjamin, Foto: printscreen

Benjamin Spahović je takmičar koji ima 21 godinu i dolazi iz Sarajeva. Bavi se sportom, rvanjem i oženjen je. Voli crnke.

Voljenka Ilić

Voljenka Ilić, Foto: printscreen

Voljenka Ilić je takmičarka koja je 90-ih godina muškarce ostavljala bez daha. Bila je devojka žestokih muškaraca. Danas se bavi modom.

Zoran Novaković

Zoran Novaković, Foto: printscreen

Zoran Novaković, doktor za energetiku je još jedan takmičar ovog rijalitija. Ušao je sa idejom da predstavi intelektualni deo ove zemlje.

Luka i Aleksandra

Luka i Aleksandra, Foto: printscreen

Luka i Aleksandra, pobednici rijalitija „Letnji kamp“ novi su učesnici sedme sezone „Parova“.

Aleksandra Mušunjac

Aleksandra Mušunjac, Foto: printscreen

Aleksandra Mušunjac je takmičarka koja je već po ulasku privukla veliku pažnju. Ona voli da se šali, a svojom pozitivnom energijom već je počela da pravi šou u vili.

Dina Galorini

Dina Galorini, Foto: printscreen

Dina Galorini je nova takmičarka. Njena lepota je nesvakidašnja. Majka joj je bila mis Jugoslavije. Imala je šestoro dece, srećan život, završen fakultet, titulu mis Srbije… A onda je 1999. obukla vojničku uniformu i dobrovoljno otišla na Kosovo i Metohiju da se bori za svoju zemlju.

Požgaj

Požgaj, Foto: printscreen

Bivši političar Aleksandar Požgaj pred sam ulazak u „Parove“ otišao je u Tajnu sobu. On se tamo požalio, da se zdravstveno ne oseća dobro i da bi bilo najbolje da ipak odustane od takmičenja. Ipak, na kraju je zakoračio u vilu.

Nikola Lakić

Nikola Lakić, Foto: printscreen

Nikola Lakić, proslavio se u „Parovima“, a sada je ponovo ušao u novu sezonu.

Izabela

Izabela, Foto: printscreen

Internacionalna rijaliti zvezda Izabela Anderson ušla je u vilu nervozna. Njeno celo telo je u tetovažama. Želela je da uradi samo jednu, a onda nije mogla da se zaustavi. Mašta da otvori tatu studio.

Božidar Milovanović

Božidar Milovanović, Foto: printscreen

Božidar Milovanović je još jedan takmičar koji je ušao u rijaliti. Vatreni navijač je FK Rad.

Suzana Aličić

Suzana Aličić, Foto: printscreen

Takmičarka Suzana Aličić je bratanica folk pevača Ljube Aličića. Ona se bavi šminkanjem, a rekla je da će seks u rijalitju imati samo ukoliko njen suprug uđe u isti.

Na pitanje voditeljke Anđele Lakićević da li se čuje sa stricom ona je rekla da nisu u dobrim odnosima on i njen tata, iako su rođena braća.

Ivan i Jelena

Ivan i Jelena, Foto: printscreen

Ivan je prvi prišao da se upozna sa lepom novinarkom, te je i ona pokazala simpatije prema njemu. Sviđa joj se njegova harizma.

Jelena Ilić

Jelena Ilić, Foto: printscreen

Jelena Ilić je iz Leksovca. Zgodna brineta će poomutiti pamet muškarcima, a Ivan je već počeo da gaji simpatije prema njoj. Ima 30 godina i novinarka je.

BAKI B3

BAKI B3, Foto: printscreen

Velika zvezda 90-ih Baki B3, je novi učesnik rijalitija „Parovi“. On je ujedno i stric blogerki Luni Đogani koja je postala ozbiljan rijaliti igrač, a već se sprema za sledeću sezonu „Zadruge“.

Aleksandra Tasić

Aleksandra Tasić, Foto: printscreen

Sledeća takmičarka je Aleksandra Tasić. Zgodna plavuša želi da bude pevačica, jer kako kaže ako Maca Diskrecija koja može da peva, onda može i ona.

Parovi 7

Parovi 7, Foto: printscreen

Nakon što je Ivan Marinkvioć kročio u kuću, započeta je pruča o njegovom odnosu sa Miljanom Kulić. Žizela, nova takmičarka stala je u odbranu Ivana Marinkovića i istakla da Kulićeva mnogo greši jer nije dozvolila da otac bude bliskiji sa sinom. Ona se prisetila svog detinjstva, i rasplakala se:

Ivan Marinković

Ivan Marinković, Foto: printscreen

Ivan Marinković je najveće iznenađenje ove večeri! I on ulazi u rijaliti, gde će se boriti za nagradu u narednim mesecima.

Ivanija

Ivanija, Foto: printscreen

Sledeća takmičarka je Ivana Bajić. Želi da postane pevačica, a dolazi iz Šipova!

Elvin

Elvin, Foto: printscreen

Četvri po redu je u vilu ušao Elvin Kadrić. On se predstavljao kao pevač, ali i kao fudbaler. Ona nam dolazi iz Bosne. Mnogi ga pamte po žestokim svađama sa pevačima Jelenom Karleušom i Marijom Šerifović.

Kristina Delčev

Kristina Delčev, Foto: printscreen

Kristina Delčev je glumica.  Ima 24 godine i dolazi iz Pirota.

Ilijana

Ilijana , Foto: printscreen

Druga po redu je ušla Ilijana Vagić. Zgodna plavuša pomutiće um svim muškarcima u vili!

Žizela

Žizela, Foto: printscreen

Prva učesnica je Ivana Željković Žizela. Dolazi iz Svilajnca. Ona je rekla da joj je ukraden telefon nedavno, a da u njemu ima više porno snimaka sa bivšim dečkom.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply