Učesnici rijalitija Parovi pojedinačno odlučivali o pobuni ili nastavku učešća u rijalitiju

PROGOVORILI – SVAKO ODLUČUJE O SVOJIM POSTUPCIMA: Evo kako se posle HAOSA ponašaju učesnici RIJALITIJA!

Učesnici „Parova“ juče su razvalili vrata i pokušali da dođu do producenta, a malo posle toga njih šestoro bilo je privedeno u policijsku stanicu u Zemunu.

Nakon haosa koji se dogodio, produkcija rijalitija je odlučila da nastavi sa emitovanjem programa. Ukućani koji su ostali unutra, komentarisali su jučerašnji događaj.

„Treba nam malo samo da se priviknemo na ovu situaciju, ali ovo je baš kao i u svakoj firmi, i sve je okej“, rekla je takmičarka Aleksandra, dok je Marko Perović bio malo „oštriji“.

foto: Printscreen/Happy

„Svako je sam potpisao ugovor. Ja sam došao ovde da ostvarim jedan cilj. Svako odlučuje o svojim postupcima u životu“, rekao je Marko i naveo da treba biti odgovoran.

Podsetimo, pored Nenada Marinkovića Gastoza, Mladena Vuletića, Nikole Lakića, Aleksandre Coke Lakić i Ilijane Vagić, kako se prvobitno saznalo, juče je priveden još jedan takmičar, Karađorđe Subotić, koji je takođe dao iskaz u policiji.

Svi gorepomenuti učesnici rijalitija neće dobiti dogovoren novac za učešće u šou programu „Hepi“ televizije, zbog fizičkog nasilja, uništavanja imovine produkcije i nepoštovanja ugovora, dok će ostali ostati u „Parovima“ i boriti se za nagrade, te neće biti kažnjeni.

foto: Printscreen/Happy

Nakon incidenta, oglasila se i produkcija „Parova“ koji su saopštili sledeće:

„Nenad Marinković Gasttozz, Mladen Vuletić, Karađorđe Subotić, Nikola Lakić, Aleksandra Coka Lakić i Ilijana Vagić nakon agresivnog ponašanja neće biti deo glamurozne vile u devetoj sezoni, dok će ostali ostati u „Parovima“ i boriti se za nagrade, te neće biti kažnjeni. Mi smo srećna televizija koja je protiv nasilja, te štitimo ljudska prava u svakom obliku njihovog bitisanja. Prava iznenađenja tek slede“, naveli su iz produkcije.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply