UKINUTI PAROVI zbog silovanja, intervenisala policija, SODOMA I GOMORA prestala sa emitovanjem na nacionalnoj televiziji i na internetu! (SNIMAK)

ŠOK: Ukinuti Parovi?! VIDEO

Rijaliti Parovi, koji se emituje od kraja prošle godine večeras je naprasno ukinut, a razlog tome može biti u događajima koji su se desili u prethodnim danima!

ŠOK: Ukinuti Parovi?! VIDEO Foto: Screenshot YouTube

 Naime, večeras je u javnosti izašla informacija da je rijaliti Parovi ukinut, te da je policija uletela u vilu zbog osnovane sumnje da se desilo silovanje. Kako se navodi, Mirela Lapanović i Milutin Radosavljević Mili tokom momačke, odnosno devojačke večeri koja je prethodila svadbi koja je održana juče, imali su seks, ali su oboje tvrdili da se ničega ne sećaju, te da se to nije ni desilo. Međutim, gledaoci tvrde da je zapravo reč o silovanju. Vest da su Parovi ukinuti podgrejana je time što ja uživo prenos na Jutjubu prekinut, te da sada gledaoci koji uđu na njega mogu da vide samo tajnu sobu.

Zbog ovih insinuacija, oglasila se i produkcija:“Bili smo milostivi prema učenicima danas, jer prethodnih dana bili na nogama 48 sati. Uskoro kreće „Parograf“ na kojem će biti mladenci“ kažu oni, a piše portal Happytv.rs. Da li su zaista želeli da im daju priliku da se odmore ili je rijaliti ukinut, ostaje nam da vidimo!

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply