Una Grujić živela u u bedi, jela samo kupus i palačinke, pa postala milionerka!

Bili smo u krizi, pa smo u tom periodu doručkovali, ručali i večerali palačinke, otkriva igračica

Plejboj zečica Una Grujić prvi put u ispovesti za Kurir otkriva da je sa majkom Ljiljom i mlađim bratom Emilom živela u bedi, pa joj se dešavalo da nije imala šta da jede osim kupusa i krompira.

Učesnica „Maldiva“, koja inače sama prehranjuje ćerku od 11 godina, navela je da joj se život zakomplikovao kada joj je poginuo otac.

– Najteže mi je bilo kada je tata umro. Živeli smo u bedi. Bilo je situacija da nismo imali šta da jedemo. Sećam se „kupus perioda“. Tada smo jeli samo kupus i krompir, na 100 načina. Ništa drugo nismo ručali jer je bilo teško vreme. Mama nije mogla da prodaje benzin na ulici, ali je prodavala palačinke na bazenu i pravila je neki nakit. Bili smo u krizi, pa smo u tom periodu doručkovali, ručali i večerali palačinke – otkriva igračica.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Una Grujić živela u u bedi, jela samo kupus i palačinke, pa postala milionerka!”

  1. Sretko kaže:

    Pa nije to razlog da se čerka UNA počela od mladih nogu baviti PROSTITUCIJOM!? Znaju ju po celoj Europi kao dobru „pušacicu i prodavačicu ljubavi“, nažalost! A te njezine LAŽI i fore šta sve ima itd, itd ne piju vodu, bar NE kod normalnih ljudi.

Leave a Reply