UŽIVO PAROVI 2015. IZBACIVANJE: Nominacije su bile lažne, niko neće biti izbačen!

Troje ukućana ima mogućnost da večeras ode kući i izgubi borbu za glavnu nagradu, ali posle objave produkcije niko ne ispada!
nataša šavija pobednik

Veliko finale rijalitija „Parovi“ zakazano je za 28. jun, a već nekoliko dana traje zbacivanje iz parova dok u superfinalu ne ostane samo šestoro.

Večeras su nominovani Nataša Šavija koja je dobila najviše glasova takmičara, a produkcija je nominovala Velju i Saški Karan.

Velja je primetio da se neki učesnici štede, dok se neki troše, misleći tako da se neki stalno nominiuju, dok neki nikada. Kasnije je nominovana i Saška Karan.

 

Reč je o lažnoj nominaciji, niko nije izbačem napolje. Produkcija je prvo objavila da je Velja izlazi i Emi se rasplakala. „Ako je ovo igra, ali sam video šta ko oseća prema meni“, rekao je Velja.

 

Nataša, iako se nadala da će biti poslednja i da će izaći iz vile, ona ima najviše glasova publike.

 

Ako neko nešto kaže, treba da i to da ispuni, rekla je Maca, aludirajući na obećanje koje je dala ako orlići osvoje Svetsko prvenstvo.

 

Evo kako trenutno izgleda tabela lažne nominacije.

Nataša smatra da se ove nedelje mnogo svađala i da su je zato gledaoci kaznili.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “UŽIVO PAROVI 2015. IZBACIVANJE: Nominacije su bile lažne, niko neće biti izbačen!”

  1. Blento kaže:

    Eh ovako se pljačka sirotinja, uzimate pare od bijede pa posle izjavljubete da su nominacije lažne, svaka čast happy tv WELL PLAYED

Leave a Reply