Uživo sex i svađe podigre gledanost Hepi televizije na istorisjki nivo!

Rijaliti će biti upamćen po provokacijama, iznošenju prljavog veša, svađama koje su prerasle u fizičke obračune, pa čak i po bludnim radnjama
Akcija bez pokrivača… Filip Đukić i Ružica Veljković

Rijaliti „Parovi“, u kom su učestvovale poznate, ali i anonimne ličnosti, šokirali su javnost svojim izjavama i postupcima.

Izbačen zbog batina... Hasan Dudić izudarao Jelenu Golubović Izbačen zbog batina… Hasan Dudić izudarao Jelenu Golubović

Poslednja četri meseca gledaoci su imali prilike da budu svedoci skandaloznog ponašanja gotovo svih takmičara. Svađe, vređanja, psovke, bludne radnje, tuče, ali i lezbo-akcije i seksualni odnosi ukućana često su bili glavni kadrovi u udarnim terminima.

Serijal će ostati upamćen, između ostalog, po seksu bez pokrivača između Ružice Veljković i Filipa Đukića, i nasilju Hasana Dudića nad Jelenom Golubović. Podsetimo, pevač je samo dan pre Uskrsa, pretukao rediteljku jer više nije mogao da podnese njene provokacije. Prvo ju je počupao, a onda ju je i pesnicom udario u glavu. Obezbeđenje vile brzo je reagovalo i izbacilo Dudića, a TV Hepi je pozvao policiju, koja je ispitala muzičara.

Još jedan skandal obeležio je rijaliti. Atina Ferari je izbačena jer je vređala pokojnu devojčicu Tijanu Jurić.

Otišli predaleko
ORGANIZOVALI BAHANALIJE NA BAZENU

Učesnici rijalitija često su se opuštali uz muziku i penu u bazenu, te su jednom prilikom nastale prave bahanalije. Cuca i Atina Ferari su između sebe simulirale seks i ljubile se, dok su muškarci koristili svaku priliku da se uvuku između njih. Mimi Oro i Jasmin Nevenkić, poneseni atmosferom, takođe su simulirali odnose. Zmaj od Šipova nije zaostajao, pa je otišao korak dalje i skinuo se go. Seo je pored bazena i gledajući Macu Diskreciju kako se kupa počeo da onaniše.

Cuca i Atina
Maca i Mimi Oro

Široka shvatanja
LEZBO-ŠOU UKUĆANKI

Matora i Ružica imale su lezbo-akciju u tuš-kabini. Njih dve su u rijalitiju postale najbolje drugarice, pa su otišle i korak dalje od toga. Matora se poljubila i s Mimi Oro, koja se dohvatila i s Macoma koju je Ružica lizala po grudima. Atina Ferari se ljubila sa Ivonom Negovanović Cucom.

Seks u tuš-kabini… Gastoz i Tijana Ajfon

Ne bira
GASTOZ U ŠEMI S MACOM, TIJANOM I ŠAVIJOM

Ružica nije imala odnose samo sa Filipom Ðukićem već je to uradila i sa Igorom X. Atina Ferari je iskoristila ruku Tome Pantersa da se zadovolji. Titulu plejboja „Parova“ ubedljivo odnosi Gastoz, koji je najpre je imao seks sa Macom, a zatim sa Tijanom Ajfon, a onda i sa Natašom Šavijom.

Snašla se
MACA SE ZADOVOLJAVALA BANANOM I KRASTAVCEM

Maca je već prvog dana rijalitija pokazala kojim sve sposobnostima raspolaže. Najpre je danima simulirala oralni seks sa bananom, što je zgrozilo mnoge takmičare. Nakon toga, Maca je priznala pred svima da se samozadovoljavala krastavcem u toaletu. Osim ovoga, ona je uskakala u krevet mnogih takmičara, da bi kasnije govorila da imaju smoki u gaćama koji njoj ne treba.

Reprezentativka
ŠAVIJA ZAVODI FUDBALERE

Nataša Šavija se pohvalila vezama sa fudbalerima Ademom Ljajićem, Miralemom Sulejmanijem i Zoranom Tošićem, a ponudila je i druženje „orlićima“.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply