Veljko Dabetić ne odustaje od namere da kres.e Tijanu Ajfon!

Bivši učesnik „Parova“ tvrdi da mu ne smeta što je Nenad imao seks u WC sa devojkom s kojom on želi da ostvari vezu
Tražena… Tijana Ajfon

Veljko Dabetić, Đusov menadžer, koji je izbačen iz „Parova“, ne prestaje da pruža podršku Tijani Ajfon i na društvenim mrežama uporno kači fotografije koje ima sa njom iz vile.

Pošto je javno pokazao simpatije prema starleti, Dabetić u razgovoru za Kurir otkriva da jedva čeka da se sa njom vidi napolju i tvrdi da mu ne smeta što joj je njegov prijatelj Nenad Marinković Gastoz „svašta“ radio u WC.
– Sigurno ćemo Tijana i ja biti zajedno. Pričali smo o tome bez bubice kad legnemo da spavamo i čekam je da izađe. Jedva čekam da se vidimo napolju, tamo smo se ljubili i vatali ispod jorgana, ali nismo imali seks. Ona je dobra osoba i nisam je doživeo kao što je Gastoz. Razumem ja njega jer on nije prošao koliko sam ja prošao u životu, i devojaka i izlazaka i svega. Čuo sam da je sv..avao po Tijani u toaletu dok mu je p.. ila. Ja sam tad bio u izolaciji, a kad sam se vratio, to su mi rekli. Ne smeta mi jer je to prošlost, svi mi imamo neke svoje prošlosti – ispričao je za Kurir Đusov menadžer, kojem se veoma svidela starleta, dok o Ružici Veljković ima negativno mišljenje:

Ružica Veljković

– Ona je rekla Tijani da ne bude sa mnom i Tića je slušala jer je Ružica manipulatorka, ali kad izađe, to će se promeniti. Ružica je jedan ološ mali, smrdljivi, čim bude izašla, silovaću joj mozak. Nema sa kim nije bila, sve znam o njoj – zaključuje Veljko, uz opasku da je već upoznao Tijaninu mamu Slavicu, sa kojom često razmenjuje mišljenja o rijalitiju.

Faca... Gastoz Faca… Gastoz
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply