Vesna Rivas napala Zmaja od Šipova da mu je mali polni organ!

Udarila na bivšeg muža – Vesna Rivas: Zmaj je nadogradio penis

Vesna Rivas, Zmaj od Šipova, Foto Printskrin
Ti si jedna fukara, lažovčina! Droljo jedna raspala, džukelo! Nećeš me pobediti lažima, gataro, vikao je stočar na pevačicu
Vesna Rivas optužila je bivšeg rijaliti muža Zmaja od Šipova da je polni organ produžio hirurškim putem!
Njih dvoje su se preksinoć ponovo žestoko posvađali u „Parovima“. Ni ovaj put nisu izostale uvrede i teške reči. Rivasova je, bez ikakvog povoda, udarila na Zmaja tamo gde je najosetljiviji.Miljana kune

– Alo, to što ti svima pričaš i pokazuješ svoj polni organ ništa ti ne znači. Svi, bre, znaju da si ga produžavao, da ti nije prirodno toliki – rekla je Vesna.

Očekivano, Zmaj je odmah poludeo, skočio i počeo da je vređa.
– Ti si jedna fukara, lažovčina! Droljo jedna raspala, džukelo! Nećeš me pobediti lažima, gataro – vikao je stočar na pevačicu.

Posle toga, Rivasova je udarila na Miljanu Kulić, koju je nominovala za izbacivanje iz rijalitija jer je Nišlijka klela njenog sina.
– Nisam čula kada je rekla: „Dabogda ti sin poginuo.“ I bolje što nisam jer ne znam kako bih reagovala. Nisam prva kojoj je klela porodicu, isto je rekla i za Bumbarove ćerke. Sram je bilo! – siktala je Vesna.

Kaznili je

Produkcija je rešila da kazni Miljanu zbog kletvi tako što joj je oduzela 300 evra od honorara. Ona je negodovala i vikala, počela je da beži jer nije želela da je obezbeđenje izvede iz vile, a učesnici su rekli da je Nišlijka tog dana polupala ogledalo i razvalila vrata u prostoriji za izolaciju.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply