Vladimir odbio seks sa Jelenom Krunić pa ga ona izvređala!

Parovi: Jelena Krunić izvređala Vladimira jer je odbio seks sa njom! Jelena Krunić uslaskom u rijaliti Parovi napravila je čiavu pometnju, prvo je napravila razdor između Gasttoza i Zorice, a potom otkrila da je završila i u Vladimirovom krevetu.

Jelena Krunić Parovi

Parovi: Jelena Krunić izvređala Vladimira jer je odbio seks sa njom! Foto: Screenshot TV Happy

Poznata igračica ne bira sredstva kako bi se što duže zadržala u Parovima, te je izabrala taktiku da zavede dva najjača igrača Gasttozza i Vladimira. Jelena je prve večeri završila u njegovom krevetu, a kada se on udaljio od nje, ona je odlučila da ga napadne: „Mnogo ti je loša taktika. Upućuješ svima komplimente, a imaš sesk sa Slađom. Što ne priznaš da si zaljubljen u Zoricu? Atini si nosio doručak u krevet, udvarao si se i Ružici. Misliš da je rešenje i dobra taktika da se udvaraš svim ženama? To se jako loše kotira napolju. Sela sam mu na ku…c! Nije se bunio“, rekla je Jelena Krunić, dok se Vladimir pravio da je ne čuje:

„Procenio sam lepo. Jelena Krunić je loša za moju reputaciju napolju i ja sam je odbio. Moja porodica je konzervativna. I Jelena Krunić je samo pokazala svoju žensku sujetu. Ostajem pri tome da mi je Slađa najveći prijatelj u vili“, dodao je Vladimir.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply