VODITELJKA „PAROVA“: Takmičari svesno prave probleme kako bi što više bili zastupljeni u tabloidnim novinama!

Nema nijedan slobodan dan, ali Bojani Ristivojević, koju javnost poznaje iz emisija „Poželi pesmu“ i „Provodadžija“, a godinama su se uz nju budili, jer je vodila Jutarnji program Hepi televizije, sad je poptuno oduševila Srbiju – svojom novom ulogom.

Bojana Ristivojević

Naime, kao voditeljka rijalitija „Parovi“, potpuno je oduševila javnost, pre svega svojim odsečnim stavom, ali i neverovatno atraktivnim izgledom.
Kakvi su bili prvi utisci kada ste počeli da vodite „Parove“?
– Pomislila sam: kako se ovi ljudi dobro zabavljaju! Ne foliraju se, ne snebivaju, pričaju o svemu…
Činilo se, u jednom trenutku su preterali, izgubili kompas?
– Nikada oni ne gube kompas. Tačno znaju šta rade i upućeni su šta je rijaliti i šou program. Znaju šta se od njih očekuje i šta zabavlja gledaoce i tabloide. Gotovo svi su imali mnogo susreta sa medijima i znaju šta se traži za bolji prostor u novinama, na portalima.
Da li ih produkcija malo instruira?
– Na ovom projektu radi stotinak ljudi. Tačno se zna ko šta radi i na šta se obraća pažnja. Glavni producent zabavno humorističkog programa naše televizije odlično koordinira svim kanalima. Učesnici se moraju instruirati samo u meri, da ne preteraju.
Ipak čini se preteruju. Uvrede, seks?
– U zatvorenom prostoru, izolovani od najmilijih, prijatelja, emocije se, kažu stručnjaci, znatno pojačavaju i daleko su naglašenije. Tako da ja razumem njihove reakcije.
Ali, sa vama su, ostvarili neverovatno dobru komunikaciju. Čim se oglasite, oni se utišaju, ma, kolika da je bila rasprava pre toga.
– Ja poštujem sve sagovornike i mislim da su oni to osetili. Pojedini olako komentarišu njihove profile, bez da se i udubljuju i njihove ličnosti, ponašanje, uzroke. A,oni su baš zbog toga što su takvi i odabrani da budu u rijalitiju. Kad malo bolje sagledate situaciju, videćete da se oni u vili samo dobro zabavljaju. Bez stega, bez maski i lažnog predstavljanja. To su što jesu. Jedni su manje, drugi više značajni srpskoj javnosti, ali su u takmičenju jednaki. I svi se bore za prvu nagradu.
Ko je vaš favorit?
– Ne bih se izjašnajvala jer uvek imate obavezu kad izgovorite nečije ime.
Da li biste se okušali u rijalitiju kao učesnik?
– Mislim da se bolje snalazim na ovom mestu gde sam. Ne zbog toga što nešto krijem, ali veliki je pritisak biti pod lupom kamere 24 sata. Baš iz tog razloga razumem svaki njihov potez.
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “VODITELJKA „PAROVA“: Takmičari svesno prave probleme kako bi što više bili zastupljeni u tabloidnim novinama!”

  1. srecko kaže:

    Pa smanjite vise tu muzicku podlogu izludjujete svako jutro. Kada neko govori svi drugi neka sjede kao sto to nikada neradi ERO I ZMAJ uvjek su onoi gore sa nekim. ZMAJ obicni sumski covjek konjuzdrina lopov budaletina ma nigdje pravilnog opisa neznam zasto mu dajete toliko prostora fuj napolje zajedno sa VESNETINOM I EROM …………… JELENA BRAVO veliki poz iz Jajca BiH

  2. hoola kaže:

    Do sad sam sigurno 2000 puta okrenula vas broj radi komentara ili podrska ukucanima nikad Holandiju niste ukljucili i odlucila sam da vas vise ne gledam,i samo jedno pitanje zasto toj bolesnici Jeleni dajete sve privilegije a i sami vidite da sve bezobrazno lezira FUJ.

  3. Strpljiv kaže:

    Pitanje za Macu i Dallilu, cesto su taksijem posecivale jedan hipodrom u blizini Tuzle pa me interesuje koje su strastvenije jahale posto znam da je tamo bilo i nasih i italijanskih

Leave a Reply