Voditeljka Parova zbog svakodnevnog stresa koji trpi ide na bolovanje, operiše glavu!

Voditeljka napušta Parove: Zbog stresa idem na operaciju glave! (VIDEO) – Voditeljka Jovana Jeremić neće voditi rijaliti na Happy televiziji zbog zdravstvenih problema. Vraća se uskoro, ali NE u Parove!

Izvor: M.M. ATA Images

Voditeljka Jovana Jeremić suočava se sa zdravstvenim problemima, zbog kojih je neko vreme nećemo gledati na televiziji.

Ona je otvorila bolovanje, jer ide na operaciju masnog tkiva na glavi.

„Na bolovanju sam, imam šest ogromnih masnih tkiva, koja moram da operišem. Zbog poslovnih obaveza sam to odlagala, jer nisam želela da odsustvujem s televizije. Doktor mi je, međutim, rekao da to moram što pre da rešim i ja sam ga poslušala“, rekla je voditeljka „Informeru“ i dodala:

„Te izrasline sam dobila od stresa. Prvu još dok sam studirala Pravni fakultet, a ostalih pet dok sam radila u Parovima„.

Voditeljka je rekla da će se po povratku iz bolnice oprostiti od rijalitija.

„Neću više voditi Parove! Era rijalitija je za mene završena, hoću da radim informativni program„, rekla je Jovana i dodala da od čelnika Happy televizije zavisi da li će informativu raditi kod njih ili na nekoj drugoj televiziji.

„Od čelnika zavisi da li će prepoznati moj kapacitet da radim informativu, ako prepoznaju, ostaću kod njih.Ako se naši pogledi na budućnost budu razlikovali, sve promene su moguće“.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply