Žabac diskvalifikovan zbog nepoštovanja produkcije, bolesna Miljana histerisala i lomila po kući, vrištala od tuge!

SUZE POPLAVILE VILU „PAROVA“Diskvalifikacija zbog nepoštovanja produkcije! Milijana histerično vrištala od očaja!

Parovi 8

Printscreen/Youtube

Produkcija rijalitija „Parovi 8“ rešila je da povuče drastičan potez, a čarobnjak Merlin podvukao je crtu!

Jednom je oprostio Slađi Petrušić i Dušanu Zdravkoviću, zbog nedozvoljenog ponašanja u rijalitiju, a sada je bio bez milosti i diskvalifikovao jednog takmičara.

Parovi

Foto: YouTube/printscreen

Veliki je bio izbor onih, koji su prekršili pravila, te su mnogi bili pred vratima, a na kraju je izbačen Nemanja Stamatović Žabac.

– Zbog nepoštovanja pravila, zbog bahatog i nedozvoljenog ponašanja, zbog pretnji i pominjanja ljudi koji nisu učesnici rijalitija, zbog pretnji zaposlenima i zbog stalnih nasrtaja, iz vile izbacujem Žapca – saopštio je Merlin.

Milijana Božić nije mogla da veruje šta se dešava i istog momenta je brisnula u plač.

Parovi

Foto: YouTube/printscreen

Merlin je više puta opraštao loše postupke, ali je sada morao da donese tešku odluku. Ovo je lekcija svim takmičarima vile: pravila se moraju poštovati!

Nakon odluke da Nemanja Stamatović Žabac napušta vilu, Milijana Božić je otrčala u Tajnu sobu kako drugi takmičari ne bi videli njene suze. Vikala je i plakala na sav glas. Ne može da poveruje da je ostala bez velike ljubavi. Njena najbolja drugarica Jelena Golubović odmah je krenula za njom i dala joj nekoliko saveta:

Parovi

Foto: YouTube/printscreen

– Pametna si i znaš da te ne laže. On je spavao na ivici kreveta kako tebe ne bi budio. Iskreno te voli. Milijana, smiri se, ovo nije kraj sveta. Nije umro, pobogu! Nemoj da svi vide tvoje suze, jedva su to čekali. Budi žena mafijašica! Dokaži da si jaka – tešila je Jelena.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply