ZAMALO U HITNOJ: Maca Diskrecija imala sex 2 dana, nije mogla da hoda od bolova!

Mislila sam da će Hitna doći po mene zato što sam bila toliko uspaljena i vlažna. To je strašan osećaj, ispričala je bosanska starleta

Senada Nurkić, Maca Diskrecija, Parovi

Maca Diskrecija, bosanska starleta, čim je izašla iz rijalitija, kako tvrdi, imala je neprestano seks dva dana. Ona je bez dlake na jeziku progovorila o svom prvom seksu nakon izlaska iz vile posle četiri meseca te da je toliko apstinirala da se osećala ponovo nevina.

„Kada sam izašla imala sam seks dva dana neprestano. Posle nisam mogla da sednem na nju koliko me je bolela. Mislila sam da će Hitna doći po mene zato što sam bila toliko uspaljena i vlažna. To je strašan osećaj. Bilo je ekstra. Samim tim što je bokser očekivala sam da ima više kondicije nego ja. Rekao mi je samo da legnem, a on će odzgo na mene. Nije mi dao da se popnem na njega. Pred kraj seksa, pitao me je dokle više“, bez dlake na jeziku priča Maca.

„S oibzirom da sam zagorela, iskoristila sam ga. Dobro, i on je mene iskoristio. Ali on želi brak, obaveze, a ja u njega nisam zaljubljena. Jeste da mu je tvrd, ali treba mu malo veći. Ima 27 godina, ali mu je 18 centimetara, a meni treba još centimetar-dva da bude veći. Ali neće mu više rasti“, objašnjava Senada, s kojom je Dejan hteo da se viđa svaki dan.

„Nije me puštao. Kažem mu da malo oladi. Rekao mi je da sam čarobna, ali to je zato što sam četiri meseca bila bez seksa pa mi se povratila nevinost“, rekla je Maca.

„Imala sam jednu nepristojnu ponudu. Jedan lik mi je poslao sliku svog polnog organa. Napisao mi je 25 cm, jel ti odgovara.  Kad sam pogledala sliku videla sam da ima 18, a ne 25. hteo je da me prevari. On je mislio da sam glupa“, rekla je bosanska starleta

Planovi Mace Diskrecije jesu da za meseca dana snimi jednu pesmu i posveti se karijeri.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “ZAMALO U HITNOJ: Maca Diskrecija imala sex 2 dana, nije mogla da hoda od bolova!”

  1. senada kaže:

    nemoguce kolko je luda i nezna sta prica i gdje prica..,njoj stvarno treba hitna pravo za ludnicu

Leave a Reply