ŽIGOLO: Zmaj se viđao sa ženama, a one mu plaćale za sex!

Idi opet kod tih žena, ako ne pobediš, savetovala ga je Šavija koja ga sve vreme izaziva seksi telom

Zmaj od Šipova predložio je Nataši da se udruže kako bi pobedili i podelili novac od prve nagrade. Međutim, dok su pregovarali, Zmaj je otkrio i neke svoje tajne o kojima nikada nije pričao.

Naime, Šavija je posle buđenja ponovo igrala pred kamerama i pozirajući zavodila prisutne u kupatilu, što radi svako jutro.

Ovog puta, tome je prisustvovao Zmaj koji je gledao dok se ona mazala kremom i otkrio:

„Znaš li ti da sam ja imao žene, koje su se viđale samnom, a donosile mi novac koji su uzimali od gazdi imanja kod kojih su radili.“

„Ti si žigolo“, provocirala ga je Nataša i dodala:

„Idi opet kod tih žena, ako ne pobediš.“

Međutim, on je imao drugu ideju.

„Predlažem da se ti i Zmajić udružite. Lako ćemo podeliti novac.“

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “ŽIGOLO: Zmaj se viđao sa ženama, a one mu plaćale za sex!”

  1. Sretko kaže:

    Kako samo patološki LAŽE ovaj primitivac seljački Ilija od Šipova! Pa gde je on to bio u životu? Ovaj retard glupi nezna nit može ni jednu ženu osvojiti, pa on bi ga iz prve „uštekao“!!! A čim koja žena vikne na njega, ukaki se ko grlica!!! To „uštekivanje-SEX“ ima samo kod njega u štali, jer sa kozama, ovcama, kravama i kokoškama ne treba pričati. Uhvati i ušteka on samo jadnim životinjama!!!! Čuj još se hvali da je PRAVNIK ahahahaha. Ima 3 razreda osnovne i 5 odmora konjina glupa!!!! SRAMOTA šta naša deca moraju da slušaju????

  2. Sretko kaže:

    NIKADA neče pobediti taj glupan primitivni Zmaj od ŠIPUGA…NIKADA!!! PRVO MESTO je već uzeo kraaalj GASTOZ koji je za tog nikoga ILIJU vanzemaljac!!!!!!!!!!!!!

  3. Sretko kaže:

    Šta se ovaj brđanin Ilija duva ovde? SELJAČINA primitivna hvali se da je najjaći, najpopularniji, najbolje sexa na svetu, niko iznad mene, itd, itd ahahaha. Pa taj konj Zmaj od Šipuga je neandertalac, najprimitivnije stvorenje i glupan, koji okreče samo skromnih 5 reći i to 2 sata! Pa on je imao odnose jedino sa svojim životinjama u štali, jer nezna ni jednu ženu osvojiti!!! LAŽE sve šta zine, te je pravnik, te to i ono, najjbolje bikove ima a pobjedjuju ga redovno. Izgleda još stariji neandertalac bolesni, vrati se u svoja brda konjinu glupa!

Leave a Reply