Zmaj od Šipova govorio o burnom seksualnom životu nakon završetka Parova!

Zmaj otkrio: Posle finala seksao sam se tri sata! Kontroverzna rijaliti zvezda Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, i dalje ne može da prežali što je u finalu četvrte sezone „Parova“ završio na četvrtom mestu.

Kad nema pobede u rijalitiju, dobar je i seks…

On otkriva tajne o Nenadu Marinkoviću Gastozu, Ružici Veljković i Maci Diskreciji, kao i da mu je žao zbog toga što mu produkcija nije dala priliku da pred kamerama u potpunosti pokaže svoj seksualni potencijal.

– Ja sam je*ač nad je*ačima! Meni niko ne može da parira. Moj tempo retko koja žena može da izdrži. Žene žele da probaju moj 25 centimetara dug polni organ. Bio sam sa jednom devojkom u Novom Sadu posle finala. Tri sata smo imali seks i nije mogla da izdrži više. Kakav je to muškarac koji ne može da ima seks po nekoliko sati i kome brzo padne?! To nije nikakav muškarac! – tvrdi Ilija, koji se nada da će mu u novoj sezoni rijalitija „Parovi“, u koji planira da uđe od jeseni, dati šansu da pokaže svoje umeće u krevetu.

– Kivan sam na produkciju jer nije pravično da me pobede Ružica, Gastoz i Maca. Zar Maca koja ne zna ni tablicu množenja?! Ona je nepismena, mutava i glupa – u svom maniru tvrdi Zmaj, koji ništa lepo nema da kaže ni za pobednicu Ružicu Veljković.

– Mojim perjem se nakitila Ružica, koja ne vredi ni po pi*ke hladne vode. Produkcija je od nje, Gastoza i Mace napravila favorite, a ja sam prava zvezda. Nazvali su mene tatom igre, a Vesnu Rivas mamom igre. Oboje su nas degradirali. Izmislili su Ružicu preko Zmajevih leđa. Hohštaplerki kao što je Ružica pune su novosadske i beogradske ulice – kaže Ilija.

– Obući ću odelo da budem elegantan u Šipovo kada dođem. Voleo bih da mi Milomir Marić dođe u Šipovo, ali zbog zdravstvenog stanja ne može. Pričao bih mu šest sati bez prekida, a on samo da sluša – objašnjava Zmaj, a prenosi tabloid „Alo!“.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply