Zmaj od Šipova traži ženu, konkurs raspisan večeras!

Sudeći po telefonskim pozivima,mejlovima koje dobijamo, a videli smo i kad se pojavio na Zemunskoj pijaci, Ilija Grahovac, alijas Zmaj od Šipova, u ovoj, trećoj sezoni programa “Parovi”, potpuno je oduševio gledaoce
Zmaj od Šipova

Zmajica –žena zmaj, koja će biti partner Iliji Grahovcu, alijas Zmaju od Šipova, očito se ne nalazi među takmičarkama šou programa „Parovi“!

Sve su ga odbile i on, jednostavno, ma koliko bio zabavan i simpatičan, ne može sebi da pronađe – para! Produkcija „Parovi“, iz tog razloga, odlučila se za – rijaliti u  rijalitiju, odnosno raspisuje konkurs za – Zmajicu!

Sudeći  po telefonskim pozivima,mejlovima koje dobijamo, a videli smo i kad se pojavio na Zemunskoj pijaci, Ilija Grahovac, alijas Zmaj od Šipova, u ovoj, trećoj sezoni programa “Parovi”, potpuno je oduševio gledaoce – kažu u produkciji Hepi televizije.

„Iz tog razloga, rešili smo da napravimo korak,kakav još niko nije i  da započnemo – rijaliti u  rijalitiju.Naime, na konkurs,  koji je raspisan, mogu da se javljaju dame koje pristaju da budu partner Zmaju od Šipova i ona koju odabere komisija u luksuznoj vili, ostaće da se takmiči do kraja rijalitija, a možda i odnese nagradu, koja ide do 100.000 evra. U luksuznu vilu ulaziće jedna po jedna, a nova zvezda “Parova” biraće sebi partnerku, uz pomoćprodukcije,ali i svojih saboraca, ostalih takmičara“, kažu na Hepi televiziji.

Podsećamo, Zmaj od Šipova, često je izjavljivao da,ako ga neka žena ne odabere, ne može se „od sramote pojaviti u Banjaluci“, kao i da se skidao “zarad marketinga i da pokaže damama čime raspolaže“.

Shvatio sam da sam preterao, ali voleo bih da imam para“, rekao je Zmaj produkciji Hepi televizije i višeputa iznosio u javnost.

„Marko Perović je u jednom trenutku spavao sa dve, sa Emom i Atinom, a ja sam, kao pas. Još su me kaznili da moram da spavam na podu.“

Odmah po objavljivanju telefona na ekranu Hepi televizije, počele su da zovu potencijalne Zmajice. Neke su se hrabro prijavljivale,a  neke prijavljuju porodica i prijatelji. Ovaj način spajanja srodnih duša, inače, nije stran Hepi televiziju, koja već godinama u svojoj programskoj šemi ima emisiju  “Provodadžija”, napravljenu pre svega, zarad spajanja srpskih neženja sa sela i gradskih devojaka.

„Zmaj je postao neverovatno popularan“, rekli su na Hepi televiziji. „A, novi vid programa u samom rijalitiju, pokazaće novu atrakciju ovog najgledanijeg zabavno-humorističkog programa na našim prostorima.“

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply