Zmaj od Šipova zlostavljao suprugu!

Emira Kicin, koja iz vanračne zajednice sa Zmajem od Šipova ima petogodišnju ćerku, tvrdi da ju je učesnik „Parova“ fizički zlostavljao čak i dok je bila trudna.

Zmaj od Šipova

Emira tvrdi da je Zmaj od Šipova nasrtao na nju i bebu sekirom

Ona kaže da ju je Ilija Grahovac tukao šipkom, pretio da će je zaklati, šamarao bez razloga. Tek posle četiri godine, Emira je uspela da pobegne u Ameriku.

 Ilija me je brutalno tukao pune četiri godine. Iz čista mira mi priđe i lupi mi šamar. Udarao me je i dok sam bila trudna s našom ćerkom. Ako ga pogledam kako mu se ne svidi, dobijala sam batine. Mnogo me je maltretirao, i on i njegova porodica – tvrdi Emira.

Ona kaže da je Zmaj postao nasilan kada mu je rekla da je trudna i da je tada njen život tek tada postao pakao.

– Mislila sam da će se smiriti kada se porodim, ali je bilo sve gore. Nije ga bilo briga za nas. Četrdeset dana sam jela samo mleko i hleb. Dete sam kupala u šerpi jer nismo imali kupatilo. Jedne noći, oko tri sata, samo se probudio, otrkio me i počeo da me udara metalnom šipkom – kaže Emira i dodaje da je tada odlučila da ga prijavi.

 Prijavljivala sam ga policiji u Banjaluci, pa u Sarajevu, pa u Šipovu. Bila sam u Centru za socijalni rad da se požalim, da kažem da više ne mogu da trpim tu torturu. Zmaj je sazznao da sam tamo. Uleteo je u kancelariju sa nožem i hteo je i mene i dete da izbode. Jedva smo se spasla. Pobegla sam s begbom u naručju preko nekih njiva. Tražio je da potpišem da ne želim alimentaciju za dete – ističe Emira.

Ona kaže da kada je odbila da potpiše da ju je šamarao.

– Jednom me je odvukao u šumu, gde je hteo da nas ubije. Ja sam ga grlila, ljubila, molila ga kao Boga da nas ne ubije. Šamarao me je dok sam držala dete i gađao me je kamenjem – tvrdi Emira.

Ona kaže da ju je jedan trenutak bukvalno delio od smrti, kada je sekirom krenuo prema njoj i bebi.

– Dojila sam ćerku, zatvorila sam oči i molila sam Boga, jer sam mislila da nam je to kraj. Mahao mi je ispred glave sekirom. kad sam to preživela, nema kome se nisam obraćala za pomoć. Bila sam više izmorena od prebijanja, tuča, svađe, vređanja – kaže Zmajeva nevenčana supruga.

Nakon toga je otišla u američku ambasadu u Mrkonjić Gradu jer ima njihov pasoš još od 1994. godine, kad je tamo otišla kao izbeglica.

– Oni su mi pomogli, alarmirali su policiju, pa su ga naterali da potpiše da dozvoljava da povedem ćerku sa sobom u Ameriku, ali uz obećanje da ću se vratiti. Tako sam se spasla monstruma, ali nikad se neću vratiti da me ne bi ubio  – završava priču Emira.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply