Zorica i Gastoz se ponovo mazili, pa Zorica plakala a Gastoz ostao skamenjen! (SNIMAK)

Parovi: Zorica na ivici živaca – produkcija pustila njen i Gasttozzov snimak! VIDEO – Produkcija rijalitija Parovi juče je ponovo dovela Zoricu do suza kada su joj pustili snimak na kom su ona i Gasttozz u zagrljaju.

Parovi: Zorica na ivici živaca – produkcija pustila njen i Gasttozzov snimak! VIDEO Foto: Youtube screenshot

Naime, Zorica se protekle večeri rasplakala u Parovima po ko zna koji put. Produkcija je u emisiji “Goli život“ emitovala nekoliko snimaka na kojim je ona sa Gasttozzom, a ona je u suzama otrčala u kupatilo. “Imate to pravo da se igrate ovako sa nama. Nije u redu, ali imate to pravo. Pazite da vam se ne vrati“, rekao je Gasttozz, dok je Zorica priznala da ga voli još uvek i da takve situacije nisu u redu.

 
Zorica plakala kada su u emisiji Goli život… by rijalitisrbija

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Zorica i Gastoz se ponovo mazili, pa Zorica plakala a Gastoz ostao skamenjen! (SNIMAK)”

  1. sarplaninac kaže:

    Draga redakcijo;dOKLE CE NAS TAJ TEZAK SELJAK SA UVAZENOM BEOGRADSKOM DAMOM TOLIKO NEISKRENIH I POKVARENIH POSTUPAKA U OVOM RIJALITU TERATI DA IH POSMATRAMO.NAZALOST TO IM I VI SAMI OMOGUCAVATE DAJUCI IM PUNO PROSTORA ZA SAMO REKLAMIRANJE.DOSTA NAM JE PROPALIH IGRACA RIJALITA,JER I JEDAN OD NJIH NIJE ZASLUZIO DA UZME PRVU NAGRADU U PROSLIM RIJALITIMA JER ZNAMO KAKO STE I ZORICI DALI A KAKO STE JELENU GOLUBOVIC POKRALI SA GLSOVIMA A TESKOGA SELJAKA PROGLASILI POBEDNIKOM ZALOSNO

Leave a Reply