Zvanično saopštenje produkcije „Parovi“: Hasan Dudić izbačen, Jelena Golubović sa modricama

Hasan Dudić, ne samo što je vređao devojke u šou programu “Parovi”, već je i nasrnuo na Jelenu Golubović, udario je i povredio, zbog čega je produkcija Happy televizije odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju, prijavila pevača za nasilje.

Hasan muvao Jelenu

Hasan i Jelena

U verbalnom obračunu sa Jelenom Golubović, Hasan Dudić je prišao, počupao je za kosu, udario u glavu i šutnuo. Istog terenutka regaovalo je obezbeđenje, koje ga izvelo is vile i biće predat policiji, koja ce protiv njega, najverovatnije podići krivičnu prijavu.
– Hasan Dudić je izbačen iz realityja, oduzet mu je sav honorar – rekli su na Hepi televiziji.
– Produkcija mu je stalno izlazila u susret i na svaki njegov poziv angažovali smo stručnjake, koji su mu pružali zdravstvenu pomoć, kao i ostalim čučesnicima. Desetak puta izlazio je iz vile i odvođen lekaru na sopstveni zahtev, a posle nekoliko dana lečenja u bolnici, pevač se sinoć vratio da nastavi sa učešćem u šou programu. Sinoć je Hasan prvi put ušao u vilu posle nekoliko dana provedenih u spoljnom svetu i odmah počeo da se ponaša nedolično, zbog čega ga je produkcija više puta upozoravala i kažnjavala.

Hasan Dudić

Hasan Dudić

U sukobu sa Jelenom Golubović, pokazao je neviđenu agresiju i da obezbeđenje nije uletelo, moglo je doći do ozbiljnih povreda. Televizija Hepi, koja se zalaže da zabavno humoristički program, apsolutno osuđuje svako nasilje, agresiju, govor mržnje i žestoko će se boriti protiv toga.
Spremni su za saradnju sa državnim službama, kad je u pitanju slućaj sa Hasanom Dudićem, pre svega, čime će podržati borbu protiv nasilja nad ženama.
– Šou program “Parovi”, pre svega je zabavan i humoristički, izolovanost iz spoljnog sveta, logično, utiče da emocije takmičara budu naglašenije, nego inače, ali, fizički sukobi , vređanja na verskoj i rasnoj osnovi , nisu dozvoljena. Produkcija Hepi televizije i dalje će nastojati da sou program bude zabavan, ali ni po kom osnovu nece dozvoljavati agresiju, fizicke obračune – istakli su u Hepi televiziji.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Zvanično saopštenje produkcije „Parovi“: Hasan Dudić izbačen, Jelena Golubović sa modricama”

  1. vladimir kaže:

    Molim produkciju da postavite pitanje Jeleni zasto je bežala sa časova biologije u 5.-om razredu. Posto je izjavila da cveće proizvodi kiseonik. Biljke proizvode kiseonik danju na suncu, a nocu takodje troše kiseonik kao í ljudi.

Leave a Reply