Jelena Golubović kupuje pištolj da se odbrani od manijaka!

Svaki dan mi stižu poruke od raznih psihića koji mi prete najstrašnijim stvarima, a ni moju mamu ne ostavljaju na miru – priča Golubovićeva

Jelena Golubović

Nakon što je pobegla iz “Parova”, Jelena Golubović kaže da svakodnevno dobija pretnje kao i da živi u strahu od nasilnih obožavalaca njenih konkurenata iz rijalitija, i zbog toga je, kako navodi magazin “Star”, odlučila da kupi pištolj. 

– Stvarno više ne želim da moja mama, baka i ja živimo u strahu. Svaki dan mi stižu poruke od raznih psihića koji mi prete najstrašnijim stvarima, a ni moju mamu ne ostavljaju na miru. Na društvenim mrežama ne smem ni da gledam šta sve pišu fanovi kojekakvih poluigrača iz rijalitija u kojem sam bila donedavno. Podnela sam zahtev za dozvolu za nošenje oružja i čim je uzmem, odlazim da kupim pištolj kako bih se osećala sigurnije. Rekli su mi da će to biti već za koji dan, pa samo čekam da je izrade. Nas tri smo same u stanu i svakoj budali može pasti na pamet da nam bane usred noći i isprepada nas. Od sada bez pištolja ne idem više nigde, ni do prodavnice, a iskreno, volela bih i u rijaliti da ga ponesem, čisto da mogu da pripretim – ispričala je Jelena koja nije želela da otkrije da li će se vratiti u “Parove”.

Foto: TV Hepi

– Sada kada uđem u jedan rijaliti, ali još ne mogu da kažem koji, tražiću da mi plate 20.000 evra svaki put kada me neko pljune. Dosta je više bilo! Neću dozvoliti marginalcima da me vređaju i šire laži – zaključila je Golubovićeva.

Foto: TV Hepi

Mislite li da će se Jelena vratiti u „Parove“?

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Jelena Golubović kupuje pištolj da se odbrani od manijaka!”

  1. oldy kaže:

    Zena je ozbiljno obolela od dve boljke manije gonjenja i umisljenosti da je zanimljiva. Televizija Hepi ce se dobrano poniziti ako ponovo uvede ovu bolesnicu koja od znanja da iritira, iazaziva i svadjanja, nista drugo ne zna. Ona je takodje i bolesni lazov. Kako to da je naprasno prestala da spominje svog verenika i gde je u ostalom taj covek, da li uopste postotji ili je umisljeni lik paranoicne budale Jelene Rijalistkinje? Bice da je on fikcija bas kao i navodno pretnje fanova rivala, a sve iz razloga da je ima u medijima, na drustvenim mrezama portalima inace bez toga njoj zivota nema. Bolesno ali stvarno strasno bolesno. Jednom je neko rekao „Budalu je lako prepoznati, ona vice, dere se, zapomaze stalno vristi ne bi li dala do znanja da je budala“

Leave a Reply