Alen Azarić diskvalifikovan iz Parova jer je zahtevao da Parovi postanu kulturna emisija pristojnih ljudi!

PREKRŠIO PRAVILA: On je diskvalifikovan iz Parova! Zbog toga što nije poštovao odredbe ugovora, odmah je morao da napusti vilu „Parova“!

Alen Azarić

Alen Azarić, Foto: Printscreen

Alen Azarić diskvalifikovan je iz rijalitija „Parovi“. Kako su saopštili sa Hepi televizije, Alen je diskvalifikovan zbog toga što se oglušio o ugovorom propisana pravila o učešća u rijalitiju „Parovi“.

Alen Azarić je, kako su naveli iz produkcije, u poslednje vreme počeo da postavlja razne ultimatume i ucenjuje produkciju, tražeći, između ostalog, da pojedini učesnici, sa kojima ima lični sukob budu izabačeni.

Produkcija, naravno, na to nije htela da pristane.

– Poenta našeg zabavno humorističkog programa je u tome što su učesnici različiti i mi tokom trajanja rijalitija pratimo njihove profile u različitim situacijama. Njihova slaganja, neslaganja, zaljubljivanje, rasprave, humor… Za nas su svi učesnici jednaki i produkcija ne dozvoljava nikakve ultimatume pojedinaca. Hepi televizija poštuje ugovore, a to se očekuje i od učesnika. Niko nije povlašćen, jer, program ne zavisi od pojedinca, nego od svih učesnika, koji čine rijaliti seriju. Jedni odlaze, drugi dolaze – saopštili su iz produkcije.

Azarić neće više moći da se vrati u vilu Parova.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply