Atina Ferari slagala da joj je pevač Srećko Gajić Krečar muž

Zašto me nije sačekao da izađem napolje i rekao mi sve šta misli, a ne ovako javno, zapitala se sa Atina

Pevač Srećko Gajić Krečar je za „Kurir“ izjavio da poznaje Atinu Ferari, učesnicu rijalitija „Parovi“ i da mu je ona samo pravila probleme u životu.

Pevač se večeras javio i u direktno uključenje televizije „Happy“ tvrdeći da mu je Atina pokušala da uništi brak.

Sve to iznerviralo je plesačicu koja je odmah ustala da objasni o čemu se radi.

„On je najobičniji narkoman koji se drogira i živi od toga. Nastupa po nekim selima i nemam ništa protiv toga. Jednom smo gostovali zajedno u jednoj diskoteci u Bogatiću. On nije moj muž, ja sam rekla da sam se udala za unuka Rahele Ferari, ali ne bih smela mnogo da pričam o tome. Evo svi prisutni ukućani nisu čuli da sam ja izgovorila njegovo ime. On želi da postane proslavljeni pevač i iskoristio je ovu priliku jer se poznajemo da napriča mnogo laži o meni i da sebe proslavi“, tvrdi Atina.

Atina bračno stanje

Nakon toga produkcija je nazvala Krečara i pokušala da od njega sazna nešto više.

„Trenutno sam u Banjaluci. Ne želim ništa da komentarišem, svi mi znamo ko je ko i ko laže a ko ne laže. Ne želim uopšte da se nastavljam i da trošim svoje vreme na takve osobe. One hoće da dobiju na reklami, ali na takav način se ne dobija uspeh. Na svirci sam i nemam više šta da komentarišem“, rekao je Srećko.

Neudata Atina ferari

Njegove reči još više su još više izrevoltirale Atinu te je ponovo ustala da se brani.

„Ja sa njim imam dve – tri slike sa nastupa i to je to, nemam nikakvih dodirnih tačaka sa tim čovekom. Nastupili smo zajedno samo jednom. Čula sam o njemu neke priče koje je on govorio za mene. Zvao me par puta da mi kaže kako sam ja pričala o njemu da je narkoman i slično, što i jeste tako, ali nisam ih ja izmislila nego sam čula od ostalih kolega. Zašto me nije sačekao da izađem napolje i rekao mi sve šta misli, a ne ovako javno. Jedno je sigurno, Krečar je uspeo da dobije 5 minuta slave“

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply