Atini Ferari skočila cena posle Parova, pobegla u Italiju

Samozvana go-go igračica u petak je napustila Srbiju i trbuhom za kruhom otišla da po svetu igra oko šipke
Atina Ferari, rijaliti Parovi

Atina Ferari (22), koju je cela Srbija osudila jer je najpre na Fejsbuku izvređala zverski ubijenu devojčicu Tijanu Jurić (15), a zatim sve ponovila za Kurir, zbog čega je izbačena iz rijalitija „Parovi“, prošlog petka je pobegla u Italiju.

Iako se spekulisalo da se Kristina Marković zbog pretnji sklonila u porodičnu kuću u selo Batrovce nadomak Sremske Mitrovice, istina je da je samozvana go-go igračica otišla na turneju po svetu kako bi se obogatila.
– Kristina je dobila niz ponuda iz inostranstva koje nije mogla da odbije. Odmah se spakovala i otišla prvo u Italiju, a zatim i u Sloveniju, gde će đuskati na privatnim proslavama. Ona ne mari za to šta se o njoj priča, već je rešila da iskoristi svojih pet minuta slave – priča izvor blizak bivšoj učesnici „Parova“.

Atina Ferari u Italiji

I sama plesačica se u razgovoru za Kurir pohvalila da od stečene „slave“ može sebi za samo dve tezge da kupi nova kola.
– Nalazim se u Italiji, gde radim privatnu proslavu kod jednog biznismena. Digla sam sebi cenu posle rijalitija, sa dve tezge mogu da kupim auto. Zaista sam prezadovoljna i srećna kada vidim koliko pravih fanova i prijatelja imam. Obišla sam celu Italiju i zaista je fantastično – zadovoljno priča Atina.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply