Bahata Nataša Šavija uništila kozmetički salon zbog čekanja!

Besna što su joj radnice rekle da mora da sačeka 20 minuta, starleta počela da viče na njih i baca gelove, lakove i turpije

Nataša Šavija nedavno je napravila skandal u jednom kozmetičkom salonu na Novom Beogradu samo zato što je radnice nisu primile preko reda da nalakira nokte.

Starleta iz „Parova“ je tako pokazala i svoju drugu stranu ličnosti. Svojim agresivnim nastupom šokirala je prisutne. Naime, ona je žurila na snimanje jedne emisije, a htela je da uradi manikir, međutim, sve kozmetičarke su bile zauzete. Ljubazno su joj objasnile da su devojke koje su na redu pre nje zakazale termin i zamolile je da sačeka dvadesetak minuta. Međutim, ona je počela da histeriše da im je redovna mušterija, da je poznata ličnost i da moraju odmah da je prime.

– Alo, znate li ko sam ja?! Sve ću vam polomiti! Ja sam Nataša Šavija i nemam nameru nikog da čekam. Nikad vam više neću ući u salon – prepričava naš izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

– Šavija je počela da baca sve što se našlo na stolu. Poleteli su gelovi, turpije, sunđeri, lakovi. Kad je završila, izletela je napolje, a mi smo bili u šoku – završava naš izvor.

Kontaktirali smo i sa Šavijom, koja je potvrdila naša saznanja.

– Ne volim kad su ljudi neodgovorni i ne pada mi na pamet nikog da čekam! Toliko o tome i ne zovite me za takve stvari, evo možemo o mojim nastupima, krenula sam da radim posle rijalitija – rekla je ona.

Inače, Šavija, kao i većina učesnika „Parova“, krajem meseca ulazi u „Maldive“.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply