Brendon i Era se žestoko posvađali, na krv i nož!

BRENDON: ERA je pobesnela MATORA DŽUKELA, ERA: Moja KRMAČA ima LEPŠU NJUŠKU od TVOJE! Sudeći po svađi koja je nastala u emisiji “Upoznajte Parove“ za sada nema ništa od pomirenja Ere i Brendona.

Era Ojdanić i Branislav Radonić Brendon

Era Ojdanić i Branislav Radonić Brendon ukrstili su koplja u emisiji ‘‘Upoznajte Parove“ na Hepi televiziji u kojoj su im podršku pružili i njihovi najverniji fanovi.

Svađe koje između dvojice učesnika rijalitija “Parovi“ traju od samog početka kulminirale su večeras razmenom najtežih uvreda.

Sve je počelo kada je Barbi, bivša učesnica rijalitija “Hotel Maldivi“, kao predstavnica Brendonovih fanova oplela po pevaču:

Era je šlihtara i ponekad se ponaša kao klinac od 15 godina, dok Brendon ima svoj stav – rekla je Barbi.

Brendon se nadovezao:

Era je toliko iritantan i dosadan,prelazi granice moje izdržljivosti, ne mogu da ga podnesem, ne mogu da sedim s njim za istim stolom i da jedem. Era laje kao matora pobesnela džukela – rekao je Brendon.

Era nije mogao da se iskontroliše:

Majmune naduvani, moja krmača ima lepšu njušku od tvoje. Kad pogledam tvoje usne kao da vidim zadnjicu mog ćurana. Ne bih nijednom roditelju poželeo sina kao što je Brendon – vikao je Era.

Brendon je uzvratio u svom stilu:

Ti si punoglavac i smarač. Moji roditelji su ponosni na mene – odgovorio je Brendon.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply