Cuca je nervno bolesna, izjavila je majka Jelene Golubović!

Moju Jelenu svi nazivaju nervnim bolesnikom, a ona se tamo samo brani. Šta da kažem, Cuca očito ima slabe živce, rekla je Svetlana
jelena golubovic, majka, cuca foto pt i damir

Majka rediteljke Jelene Golubović, pobednice Farme, pošto su učesnici Parova nasrnuli na njenu ćerku, a Ivona Negovanović je čak i pljunula pred svima, ogorčena je zbog njihovog ponašanja. Mama Svetlana je rekla da se njena ćerka samo brani od nervnih bolisnika i podržava je u svemu što tamo radi.

„Moju Jelenu svi nazivaju nervnim bolesnikom, a ona se tamo samo brani. Šta da kažem, Cuca očito ima slabe živce“, rekla je Svetlana.

Podsetimo,  sve se desilo kada su Maca i Jelena udarale ogradu oko bazena. U prostoriji su bili Nela Vidaković, koja je ležala i koju je muvao Jasmin, a onda je uletela i Cuca koja je do tada sređivala ukućanima obrve:
„‘Ajde. Ustaj… Obadve! Ustani odatle da te ne udarim ovom kašikom u glavu! Marš u sobu! Ti, prekini da te ne čujem. Marš u sobu na spavanje! Svetlo je ugašeno, mrš! Nemoj da ti j..em sve po spisku sad! Mene nećeš zadržati ja ću joj mozak otkinuti! Alo, bre, pusti me“, siktala je Cuca dok su je držali. Posle toga je Jasmin uskočio u bazen i namerno isprskao Jelenu, a onda je opet došlo do rasprave između nje i Cuce, kada ju je Cuca bukvalno pljunula u lice.

Cuca i Jelena svadja

Majka Jelene Golubović je prokomentarisala i Macu Diskreciju s kojom se rediteljka nerazdvojna.

„Meni je žao te devojke. Ako je istina da radi sve i svašta da bi se prehranila porodici, iskreno je žalim. Svako bira na koji način će da zaradi. Po komentarima koje čujem, rekla bih da je Maca prvi favorit, a moja Jelena drugi. Zbog toga su njih dve uvek nominovane i biće do kraja. Ostali su očigledno svi glupi kada to ne shvataju, ali neću im ja otvoriti oči. Mržnja ih je zaslepela, ne vide šta rade“, rekla je Svetlana.

Maca u Parovima i Jelena
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Cuca je nervno bolesna, izjavila je majka Jelene Golubović!”

  1. Sretko kaže:

    Auuuu kako je tek majka Golubovička bolesna jer je rodila tu ružnu, zlu, pokvarenu i nikakvu čerku!?

  2. Sretko kaže:

    Golubovićka ima 41 godinu a uvek laže da ima 35 godina i viće u rijalitiju: „mama, izvadi me…mama mi rekla…to i ono“ ahahaha. Kresala se u Farmi sa orangutanom-šoferdžijom, da su imali bebu, nažalost prvih 5 bi morali baciti zbog ružnoće.

Leave a Reply