Čupo Kalač zbog Jelene Golubović dobio aritmije srca!

Učesnik rijalitija „Parovi“ Čupo Kalač u poslednje vreme ima problema sa srcem, koji su nastali kada je Jelena Golubović izašla iz luksuzne vile. Naime, Kalač se već danima žali da ima aritmiju i zbog toga će narednih dana morati da miruje i da izbegava stresne situacije.

Čupo Kalač

Čupo Kalač

Čupo se požalio produkciji i rekao da je dobio artmiju onog momenta kada je saznao da se Jelena neće vraćati. On želi da izađe iz rijalitija jer je ušao da bi se borio za bivšu devojku, koja više nije u igri.
– Čupo želi da ide kući, drugi je čovek otkad je Jelena izašla iz rijalitija. Njemu je do nje stalo i teško mu je bilo kada je čuo da se neće vraćati u vilu. On se nakon toga nervirao i dobio je aritmiju, zbog čega je morao da se obrati i lekaru kog mu je omogućila produkcija. Doktor mu je rekao da mora da miruje i da ne sme da se nervira. Čupo stalno ponavlja da je to sve zbog Jelene, koja ga je napustila, i da će ona biti odgovorna ako mu se nešto desi. Srce mu ubrzano lupa i trenutno pije lekove da bi mu se stanje stabilizovalo – rekao nam je izvor iz produkcije.

Jelena Golubović

Jelena Golubović

– Hoću da idem kući, hoću napolje! Ne mogu ja ovako, loše mi je, imam problem sa srcem, hoću da izađem. Ušao sam ovde dok je bila Jelena. Pošto ona nije više u rijalitiju, hoću i ja napolje – rekao je Čupo Mikiju. Iako je Đuričić pokušao da ga uteši rekavši mu da se ne nervira, pogotovo ne oko Jelene, koju ni napolju neće imati, Kalač za to nije hteo da čuje.
– Pomirićemo se mi, makar bili samo prijatelji. Molim publiku da ne glasa za mene – kukao je Čupo.
Podsećanja radi, Čupo je ušao u „Parove“ da bi navodno raščistio neke račune sa Golubovićevom. Međutim, onog momenta kada je Kalač ušao, njegova bivša se gušila u suzama i tražila da ide napolje jer ne želi da diše isti vazduh s njim. Posle nekoliko dana, kada je krenula na suđenje, odlučila je da se ne vrati u vilu. To je Čupu jako pogodilo, zbog čega se sada razboleo i želi na slobodu.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply