Da li je lezbejka Jovana Matora zaista imala žestoke momke?!

Nakon što je Milena Mitić gostovala u emisiji „Upoznajte parove“ kao najbolja drugarica učesnice Jovane Tomić Matore podigla se velika prašina oko njenog izgleda i već sada je izvesno da je ona ozbiljan kandidat za ulazak u šestu sezonu rijalitija „Farma“.

Milena Mitić / Foto: Fejsbuk

Jovana Tomić Matora i Milena Mitić

Milena i Matora su veoma prisne drugarice, pa često o njoj slušamo u „Parovima“, pa je ona kao neko ko odlično poznaje Matoru rešila da progovori o tome kako ona vidi njen odnos sa Ružicom Veljković, za koji mnogi sumnjaju da je više od prijateljstva.
Mitićeva ističe da mnogi imaju pogrešnu sliku o Matoroj.
– Jovana je bila u vezi sa opasnim frajerima. Kada mislim opasnim, mislim da dobro izgledaju i to su muškarci kojih se nijedna devojka ne bi stidela – rekla je Milena za portal SrbijaDanas, a zatim se osvrnula i na Matorin poljubac sa Tijanom Ajfon.
– Mislim da je to deo neke taktitke. Pojedini su pred kamerama u „Parovima“ imali seks, pokazivali polne organe, skidali se, pa je očigledno i Jovana pomislila da je to neki način da se digne rejting u rijalitiju. Ta situacija uopšte ne dovodi u pitanje njenu seksualnu orijentaciju – zaključila je Milena.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Da li je lezbejka Jovana Matora zaista imala žestoke momke?!”

 1. Sretko kaže:

  Lezbejka Jovan Matori je imala opasne momke ahahaha. Ma ljudi molim vas, zar ste stvarno čoravi, koji muškarac bi trpao tu zdepastu kobilu a još lezbejku?!? Okačila se za široku ustu ljigavku Ružicu kao ker, šta ova kaže Jovan napravi. Bezkičmenjak, bez obraza JOVAN MATORI!!!!

 2. Sretko kaže:

  Ružica vredja, pljuje, proganja, pali, loži JOVAN MATOROG…a ova glupsonka lezbejka trpi i ljubomoriše, čak i plače zbog akrapa Ružice. ZALJUBLJENA je u pokvarenu Ružici, koja JOVANA samo iskorištava, loži i pali. Pa neka, JOVAN je to i zaslužio jer nema svog stava ni malo, fuuuuj.

 3. Sretko kaže:

  Kako samo laže ovaj MATORI JOVAN??? Milkena Mitić joj najbolja drugarica a u Parovima laže ljudima da je to Ružica, ahahaha. LEZBEJKA Matora-i bila je v vezi sa Marijom Šerifović godinu dana!!! Sada ponovo traži MATORI nove žrtve, zato neopravdano i uvek i svaki munit spomenje Ružicu- Ajkulu (usta)!!! Koga ste vi samo doveli u emisiju, uffff, bljaaak, fuuuuj!!!!!!!!!

 4. Sretko kaže:

  Matori JOVAN „lezbača“ je ludo zaljubljen u AJKULU Ružicu i uvek je ljubomorna i pali Ružu za sve njezine momke, da se posvadja ahahaha. Svaka 3 reć joj Ružica, pa Ružica…zar vama nije jasno to??? MATORI zbog izgleda nikako da nadje momka, jer je nijedan neče i upucava se curama, fuuuj i bljaaak!!!

 5. Sretko kaže:

  Ajde bre JOVAN MATORI ružni, šta zagovaraš tu Ružu-AJKULU? Znamo da si lezbejka i zaljubljena u nji ali šta je dosta i previše, previše je. Neće te ni jedan muškarac, zdepasto prasence, zato psssst kompleksašica ružna!

 6. Sretko kaže:

  Da, istina je MATORI JOVAN LEZBEJKA ima i sada žestokog momka Ružu AJKULU.
  Sa guštom joj pije pišaću i jede govna, fuuuuj i bljaaak!!!!

Leave a Reply