Dalila Mujić pobegla iz emisije koju je vodio Miloš Bojanić! (SNIMAK)

SKANDAL Dalila napustila emisiju zbog Mladena! (VIDEO) – Prva emisija Miloša Bojanića u „Parovima“ završila se bez Dalile Mujić.

Dalila neće da čuje za Mladena, Foto: Printskrin TV Hepi

Dalila je demonstrativno napustila emisiju čim je Bojanić spomenuo njenog bivšeg dečka Mladena Vuletića.

Naime, svi su primetili da između Dalile i Miloša postoje simpatije, a Bojanić ju je savetovao da prestane da napada Miloša jer Mladen ne gleda emisiju. Ovaj komentar iznervirao je Mujićevu pa je napustila emisiju.

– Mislim da nema potrebe za takvim provokacijama! Ja sam vas ispoštovala, nema potrebe da spominjete neku treću osobu koja nije u rijalitiju. Zamolila bih Vas da ovo bude prvi i poslednji put da me mešate sa tim čovekom. Jer od tog istog čoveka sam ja trpela nasilje, a došl ste ovde da pričate protiv nasilja! Molim Vas ne uzimajte mene, ni Mladena u usta! Ne obraćajte mi se, ne želim da Vas slušam! – rekla je Mujićeva, a Bojanić ju je zamolio da ispriča svima kako je trpela nasilje od Vuletića.

Mladen tukao Dalilu pred kamerama, Foto: Printskrin TV Hepi

Međutim, ona je to odbila i otišla iz emisije.

– Vama da pričam? Gledaoci su imali prliku da vide, mi smo živeli u ovoj kući osam meseci, videli su šta se dešavalo. Šta je bilo van kuće? I to sam već pričala, to je ispričana priča koja nikog ne zanima – završila je Dalila.

Podsetimo, Mladen i Dalila su se nekoliko puta fizički obračunavali pred kamerama, a njihove tuče ubrajaju se među najbrutalnije u srpskim rijalitijima u 2016. godini.


Dalila Napala Milosa Zbog Mladena I Napustila… by SteelT2010
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply