Dalila progovorila o razlozima raskida sa Mladenom!

Ogorčena Dalila otkrila detalje raskida sa Mladenom! Dalila Moreno i Mladen Vuletić, koji su svoju vezu započeli u rijalitiju Parovi, raskinuli su samo nakon dva meseca otkako su se verili.

Dalila Moreno raskid

Ogorčena Dalila otkrila detalje raskida sa Mladenom! Foto: Screenshot YouTube

Naime, na driuštveninim mrežama, Mladen je ostavio poruku kojom je nagasio da su on i Dalila raskinuli, te je u njoj i priznao grešku, ali umesto da je to smiri, bivšu učesnicu Parova je to još više iznerviralo, te je otkrila detalje rskida javno: „Oprostite mi moju prošlost, nju. Tek sam sad video ono što sam trebao davno da vidim. Ne sekirajte se, sreće vam“, napisao je Mladen, dok je Dalila bila mnogo surovija:

„Sve što bih rekla bilo bi suvišno. Evo još jednom je statusom pokazao ko je i šta je. Dalila neće pljuvati ali i te kako mogu. Samo ću vama reći koji me volite da sam još jednom prevarena sa više devojaka od kojih imam i prepiske i to je to. Čak te prevare traju još dok sam boravila na Maldivima, ali čovek me verio pa sve zakamuflirao odlično. Život ide dalje i nastavlja se. Iz svakog problema samo izađem još jača“, napisala je Dalila na Fejsbuku i obrisala sve zajedničke fotografije sa Vuletićem.

Iako je sve ličilo na bajku, još jedba rijaliti ljubav ispostavilo se da ne može da opstane van šoua

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply