Džabalebaroši i dušu prodaju za malo medijske pažnje! (SNIMAK)

JOŠ NIJE KRAJ „PAROVA“ Oni bi svoju dušu prodali za pobedu – Nakon deset meseci, po svemu sudeći, prljave borbe, rijaliti „Parovi” se bliži kraju. U petak 15. jula ćemo znati ko je pobednik, a u veliko finale ušlo je 15 takmičara koji su ovu sezonu obeležili svađama, tučama, skandaloznim izjavama, ali i seksom pred kamerama.

Bitno mi je da se kre*nem sa Ružicom i to je to

Bitno mi je da se kre*nem sa Ružicom i to je to

Iako je bilo planirano da veliko finale rijalitija „Parovi“ bude održano večeras, produkcija je donela odluku da šou traje još sedam dana.

– Zbog velike gledanosti i masovnog javljanja gledalaca koji mole da se još „druže“ sa vama, produkcija je donela odluku da „Parovi“ traju do 15. jula – rekla je voditeljka, nakon čega su učesnici u vili vrištali od sreće.

Na osnovu onoga što se dešavalo poslednjih deset meseci gledaoci komentarišu kako bi Nenad Marinković Gastoz, Zorica Dukić, Maca Diskrecija, Zmaj od Šipova, Vesna Rivas, Ružica Veljković, Mladen Vuletić, Dalila Mujkić, Branislav Radonjić Brendon, Dejan Vulović Bumbar, Ana Spasojević, Armina Smajlović, Ante Gotovac, Gordana Komnen i Anđela Lakićević i dušu prodali za pobedu i nagradu od 100.000 evra.

Verujući da će se ovih dana dodatno svideti publici, takmičari na sve načine pokušavaju da dođu u centar pažnje. Nakon što je Gastoz krvnički pretukao Zoricu dok su svi ostali to nemo posmatrali, zvezda iz Pariza je odlučila da šansu oproba kod još jedne takmičarke. On je objasnio kako bi do finala voleo da ima seks sa Ružicom Veljković.

Gastoz je slab na nju:  Ružica Veljković

Gastoz je slab na nju: Ružica Veljković, Foto: tv happy

– Ja sam ovde došao da se malo promovišem, da bih posle pevao. Voleo bih posle da me pozovu da snimim neki film, reklamu, da stvarno pokažem svoje sposobnosti i kvalitete. Bitno mi je da se kre*nem sa Ružicom i to je to. To mi je bitno, da se kre*nem – ispričao je Gastoz.

Sa druge strane, Ana Spasojević je napravila pravi haos u rijalitiju, bacala stolice, histerisala i napustila emisiju. Ona je detaljno pričala kako ju je tukla Dalila Moreno, a kada su pojedini takmičari stali na Dalilinu stranu, Ana je poludela i lupala na vrata tajne sobe. Za Anom je potrčao Zmaj od Šipova, a pravi šok usledio je kada je Grahovac vratio u emisiju.

– Smirivao sam ovu budalu u tajnoj sobi, pokušala je da iseče vene – rekao je Ilija, dok su ga ostali gledali u neverici. Ava Karabatić pokušala je tog trenutka da stupi u kontakt sa režijom, ali nije uspela.

Gastoz je čak  pretukao Zoricu  pred kamerama

Gastoz je čak pretukao Zoricu pred kamerama, Foto: tv happy

I Zorica Dukić koristi poslednje adute kako bi došla do pobede u rijalitiju. Naime, na snimku koji se pojavio ona je pokazivala svoj stomak i rukama demnostrirala da je u pitanju trudnički, te su mnogi posumnjali da je u drugom stanju. Kada je jedan od ukućana shvatio šta poručuje, šokirao se i otišao do nje, međutim, ona mu je poručila da ništa ne govori. Da li se Zorica samo šalila kako bi prikupila poene ili je stvarno trudna, još uvek nije otkriveno.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply