Ekrem Jevrić i Zorica Marković ulaze u novi rijaliti Parovi!

Sa Ekremom i Zoricom će sigurno biti zanimljivo u vili. Oboje su po nekoliko puta učestvovali u rijaliti programima i pokazali su se kao vrlo zanimljivi
Zorica Marković, Ekrem Jevrić Parovi

Ekrem Jevrić, koga su prozvali Gospoda, navodno će učestvovati u rijaliti programu Parovi. Iako se spekusalo da će po treći put okušati sreću u Farmi internet zvezda se ipak odlučila za drugi rijaliti.

Rame uz rame će se s njim naći i Zorica Marković, koja je, takođe potvrdila učešće iako se dugo dvoumila zbog brojnih poslovnih obaveza.

„Sa Ekremom i Zoricom će sigurno biti zanimljivo u vili. Oboje su po nekoliko puta učestvovali u rijaliti programima i pokazali su se kao vrlo zanimljivi gledaocima. Produkcija nijednog trenutka nije imala problema da odreši kesu i ponudi dobar honorar“, rekao je izvor Informera.

Podsetimo, Zorica je učestvovala u prethodnom serijalu Parova, ali je zbog zdravstvenog stanja morala da ga napusti. Zorica i Ekrem se nisu baš lepo slagali na imanju u Lisoviću i često su se svađali. Prisetite se kako je izgledala jedna od njihovih svađa.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply