Ekrem Jevrić izašao iz Parova, znate li zašto?

Jevrić je iznenadio sve učesnike kada je odlučio da izađe iz rijalitija. Na veliko iznenađenje svih, Ekrem je, u dogovoru sa produkcijom, napustio “Parove”, a trebalo bi da se vrati u rijaliti posle nekoliko dana.

Ekrem Parovi TV HAPPY

A razlog zbog kojeg je Jevrić dobio privremeno odustvo, verovatno ne biste pogodili ni iz 50 puta…

Verovali ili ne, on je morao da reši papirologiju u vezi sa poslom oko izolacije (!) kojim se zaista bavi u Njujorku!

– Ja ne živim od pevanja, znam da nisam neki pevač. Bavim se izolacijom, od toga živim. Postavljam izolacione cevi. Pozovu me da pevam u nekom klubu i ja odem. Plate mi kartu, i daju mi 200 evra da sedim u klubu. Ne moram ni da pevam – objasnio je Ekrem.

Hoće li vam nedostajati Ekrem?

 

Hoće li vam nedostajati Ekrem Jevrić?

View Results

Loading ... Loading ...
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Ekrem Jevrić izašao iz Parova, znate li zašto?”

  1. DRAGA kaže:

    Moram da kažem da Ekrem nije interesantan kao ni zmaj nerazumem zašto mu dajete toliko povstica a povlastice ima i Ružica .Baš je sve vidljivo jer ona mnogo priča a dobija samo opomene .Ovaj rialiti jjje bio bolji kad je bio Gastos jer ovde nema sem svađa ništa .Gastos je jedinstven multi talenat za sve da zasmeje sve nas.Takođe Maca neradi ništa nije interesantna kao i Marko on se samo ulizuje kao i Era sve ih treba promenuti i dovesti ljude koji su talenti da bi taj realiti bio za sve gledaoce a ne samo za bake i deke.Jako je monoton.Moj favorit je Nemanja jer je stvarno iskren i normalan .Verujem da u Vaš rialiti samo starlete ulaze i budu odabrane i tako neki jeftini ljudi kao zmaj koji nema ni k od kulture.

Leave a Reply