Era Ojdanić napao Sašku Karan da ga je seksualno zlostavljala u mladosti!

Ojdanić ispričao u „Parovima“ da je bio zaljubljen u Karanovu i da ju je proganjao, zbog čega se pevačica naljutila, izvređala ga i polila kafom

Saška: Sram te bilo, šta lupetaš, budalo jedna. Ti nisi normalan
Nesuđeni par… Era Ojdanić i Saška Karan

Era Ojdanić je u rijalitiju „Parovi“ odao tajnu da je bio zaljubljen u Sašku Karan. On je svojim cimerima otkrio da ju je proganjao, ali i da je ona tražila da joj pošalje sliku svog polnog organa.

Folker je ispričao sve o tome kako se udvarao koleginici i napomenuo da je nije osvojio, ali da je siguran da je ona ipak prema njemu gajila simpatije.

Pohvalio se

– Ajde ti, matora drtino, slikaj svoj polni organ i pošalji mi sliku – ispričao je Era šta mu je Saška svojevremeno tražila, nakon čega je ona skočila i počela da ga juri oko stola kako bi ga udarila.
– Sram te bilo, šta lupetaš, budalo jedna. Ti nisi normalan – histerisala je Karanova.

Ojdanićevu priču potvrdila je i Vesna Rivas, koja je ukućanima rekla da ju je Era molio da ga smuva s pevačicom.
– Era me je sedam godina molio da ga spojim sa Saškom. On je tada imao troja kola, jednima se odveze nekoliko kilometara, zatim uzme druga, pa treća, kako Saška ne bi primetila da je prati. Sve je radio da zavara trag, a ona, kad bi ga provalila, bacala mu je kamenje na šoferšajbnu. Nije mogla da ga otera od sebe – prepričavala je stanarima luksuzne vile Vesna Rivas.

Sašku Karan su toliko pogodili ovi navodi, te je u jednom momentu kafom polila Eru i otrčala u toalet plačući.

Inače, folker je cimerima otkrio i da je pre 30 godina snimio porno-film u Australiji i da su mu mnogi nudili veliku svotu novca da ga objavi, ali on nije pristao.

Muž pobesneo na Eru

Pozvali smo Saškinog supruga Aleksandra Gazivodu za komentar, a on je poručio Ojdaniću da će se nakon završetka „Parova“ obračunati.
– On je deda, jednom nogom u grobu, ja jedva čekam da izađe da se obračunam s njim – ispričao je Aleksandar za Kurir i dodao da Era laže.
– Era je najveći smrad na estradi. Znate da pre trideset godina nije postojao način da se pošalje takva slika, a sve ovo je njegova osveta. Saška nije nikad htela da bude s njim – brani svoju ženu Gazivoda.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply