Era Ojdanić prvi probio Ružicu, sada se pravi da ga ne poznaje!

Era Ojdanić tvrdi da je modelsica učestvovala na izboru za najlepšu devojku u njegovom motelu, ali ona se toga ne seća
era ojdanic, ruzica, parovi

Ružica Veljković, učesnica rijalitija „Parovi“, krije od javnosti da se takmičila kod Ere Ojdanića na izboru za mis Lipovačkih dana i noći.

Kada je nedavno pevač svratio u vilu u Zemunu da uveseli njene stanare, šapnuo je modelsici da je se odlično seća sa izbora za mis koji on već godinama svakog avgusta organizuje u svom motelu na Ibarskoj magistrali.

Ona se pravila da se toga ne seća, pošto je, kako je rekla, išla na bezbroj izbora za najlepšu devojku.

Pozvali smo Eru, koji nam je otkrio da je Ružica na njegovom izboru ponela titulu prve pratilje i da je kao nagradu dobila sedam dana boravka u njegovim apartmanima u Bečićima.

– Ružica je kod mene bila na izboru pre pet godina. Čim se pojavila u „Parovima“, prepoznao sam je, i to sam joj i rekao. Tada je pored letovanja u mojim apartmanima u Bečićima dobila nakit i druge nagrade od sponzora.
I tada je bila baš lepa, znao sam da je potencijal i da će jednog dana biti poznata. Pričala je kako joj je to velika želja. Ne znam zašto sad tvrdi da me ne poznaje. Ja se svega odlično sećam! – iskren je Era Ojdanić, koji je Ružici poželeo sreću u „Parovima“.

Kontaktirali smo sa Ružičinim ocem Aleksandrom, koji je rekao da se ni on ne seća da je njegova ćerka učestvovala kod Ere na izboru, ali da je radila mnogo revija, pa je možda neka bila i u Erinom motelu.

– Ružica ima 24 godine i dugo sam je ja vodio na revije, ali nije bila pratilja na izboru kod Ere Ojdanića. Nije išla ni kod njega u Bečiće da koristi tu nagradu. Bar ja mislim da nije, sad ne znam tačno zaista – kaže Ružičin otac.

mis Lipovačkih dana i noći

TV Hepi saopštila
SEKS EMITUJEMO NA JUTJUBU, A NE NA TELEVIZIJI

Iako snima pornografski sadržaj u „Parovima“, televizija Hepi smatra da ne krši zakon jer se svi eksplicitni snimci prikazuju isključivo na Jutjubu.

– Snimci koji se često mogu videti na raznim portalima zapravo se nikada nisu ni emitovali na Hepi televiziji, već potiču s društvenih mreža, Jutjub kanala, na kojima takođe stoji oznaka da ih ne mogu gledati mlađi od 18 godina – navedeno je u saopštenju pomenute televizijske kuće, za koju je Gordana Suša ispred Saveta RTEM rekla da će biti kažnjena ako se ustanovi da za to postoji osnov.

Šamaranje
MATORA UDARILA RUŽICU

Jovana Tomić Matora udarila je Ružicu. Dok se modelsica mazila pod jorganom sa Igorom X, Jovana je došla i otkrivala ih. U jednom momentu ju je ošamarila.

– Bolelo me je, sad ću da te tužim, ošamarila si me, i to jako – rekla je Ružica Jovani.

Ipak, Jovanu sve više nervira Ružičin i Igorov ljubavni odnos i ona svoju ljubomoru više ne može da drži pod kontrolom.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Era Ojdanić prvi probio Ružicu, sada se pravi da ga ne poznaje!”

  1. Sretko kaže:

    Kakav otac, takva čerka. Ružin tata uvek laže, to se zna a bogami i vidi. „Brazilska“ romska pšosla, nažalost. Cela porodica Veljković nikada NE GOVORI ISTINU!!!

Leave a Reply