Filip Đukić u karantinu spavao sa tranvestitom Kalimerom!

Učesnik „Parova“ pozvao u svoju hotelsku sobu Edina Kalimera, koji je iz nje izašao tek ujutru

Filip Đukić, pored toga što je, prema tvrdnjama prijatelja, spavao sa starijim ženama za novac, imao je seksualno iskustvo i s transvestitom.

On je, kako Kurir Stars saznaje, završio u krevetu s bosanskim imitatorom Edinom Kalimerom, koga publika u Srbiji pamti po učešću u rijalitiju „Veliki brat“. Njih dvojica proveli su noć u jednom hotelu u Sarajevu posle Kalimerovog nastupa, otkriva jedan od zaposlenih u tom objektu.

– Edin Aladžuz Kalimero je imao nastup u našem hotelu, a tu istu noć tu je bio i Filip Đukić. On je došao u naš grad zbog rijalitija „Big mama haus“, kako bi podržao prijatelja Luku Vujovića, koji je bio učesnik tog šoua. Ekipa ga je smestila u hotel, a igrom slučaja zadesili smo se s Kalimerom u liftu. Njih dvojica su pričali i Filip ga je pozvao u sobu. Odveli smo ih do tamo i vratili se nazad – priča naš izvor koji se zadesio na licu mesta i dodaje:

– Sobarice kažu da je Kalimero tek ujutro izašao iz Filipove sobe, a na recepciji su se ipak odjavili odvojeno. Međutim, mnogi su ih videli zajedno u gradu odmah po napuštanju hotela – završava izvor. Inače, Kalimero na društvenim mrežama podržava Filipa, a mi smo s njim stupili u kontakt povodom ove priče:

– Ne mogu da se setim da li sam ga upoznao. Znaš kako kažu, kakvo je.anje takvo i sećanje. Pratim „Parove“ i pružio sam Filipu podršku na Fejsu, ali ne mogu da se setim da li sam ga upoznao u liftu ili u holu hotela, zaista ne znam. On je s tom Ružicom, a vidim da se i ostalima sviđa, i muškarcima i ženama. Ja sam mnogo bolja riba od te Ružice. Ona mi je bez veze skroz. Kad se napucam, prava sam ribetina u odnosu na nju – kaže Kalimero.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Filip Đukić u karantinu spavao sa tranvestitom Kalimerom!”

  1. Sretko kaže:

    Pa ništa čudno za FILIP-PAPKA kerića bez karaktera. Pa zna se to za tog TRANŠU, celo Sarajevo je prepričavalu to mesecima. Pa Kalimero je lepši i bolji od Oklagije-daske Ruže Ajkule. I Jovan MATOROG je pre ulaska u rijaliti opalio nekoliko puta.

  2. Sretko kaže:

    FILIP-PAPAN fuuuuj i bljaaak…ne plaći pič….ce zbog prostitutke Ruže AJKULE!!!

Leave a Reply