Gastoz sa razočarenjem govorio o seksu sa Natašom Šavijom!

Ukućani su pričali o svom iskustvu u seksu, a pobednik prethodne sezone Parova se dotakao bivše, koja ije ostavila dobar utisak

Gastoz i Nataša Šavija

Učesnici „Parova“ su komentarisali Natašu Šaviju, a Branislav Radonjić Brendon je otkrio kako su mu mnogi rekli da bi on i Nataša bili idealan par. Brendon je dodao da je Šavija najlepše stvorenje koje je kročilo u vilu, a onda se u razgovr ubacio Nenad Marinković Gastoz, koji je u prethodnoj sezoni  „Parova“ imao seks sa Natašom.

„Ona mi jedna od najžešćih riba koje sam je.ao. Samo što nema pojma da p.ši. Nije baš nešto u seksu“, rekao je Gastoz, na šta se nadovezala i Maca Diskrecija.

„I ja sam imala tako neke koji su mrtvi, on legne, a ja moram sve da radim“, priznala je Maca i dodala da je nevinost izgubila sa 17 godina. Ona je takođe rekla da je do sada spavala sa 20 muškaraca.

„Ali ova godina mi je baš slaba. Malo sam se je.ala“, rekla je bosanska starelta koju se slušala Zorica Dukić. Ona je bila zgoržena Macinom pričom i pitala ju je kako je moguće da je bila sa toliko muškaraca.

Foto Printscreen Parovi 
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply