Gastoz sav novac poverio na čuvanje jednoj osobi!

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Gastoz priznao šta je uradio sa 55.000 evra nagrade od „Parova“! (FOTO) – Gastoz je konačno priznao šta je uradio sa gomilom para koju je zaradio u rijalitiju
Nenad Marinković Gastoz, evri
Foto: TV Happy, pixabay.com

Dok se njegove kolege iz “Parova” hvale na sva usta šta će uraditi sa novcem koji su zaradili u rijalitiju, Gastoz se odlučio za sasvim drugačiji pristup i većina para koje je zaradio u prethodne dve godine je uplaćena na račun njegove majke Goce.

Nakon završetka “Parova”, Gastoz je od produkcije tražio da se skoro 55.000 evra uplati na Gocin račun, i on ni evro ne može da podigne bez njene dozvole.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

– Sve pare iz “Parova”, dakle celokupna nagrada iz treće sezone u iznosu od 40.000 evra, kao i veliki deo iz nedavno završene sezone (osvojio je 20.000 evra, prim. aut), uplaćena je na račun moje mame. Ne mogu da se žalim, za raliku od ostalih cimera iz vile. “Happy” je ispao maksimalno korektan. Odlučio sam da mi sve pare budu na jednom mestu, tačnije kod moje Goce, i da to ne trošim. Sa tog računa nisam ništa podigao, zarađujem dovoljno sa strane i nema potrebe to da diram – izjavio je Gastoz za “Kurir stars”.

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply