Humani Era Ojdanić poklanja honorar borcima Srbije!

HUMANISTA Era: Dajte moje pare našim borcima! Era Ojdanić javno, u programu rijalitija „Parovi“ tražio da mu se od honorara skine 100.000 dinara

Era Ojdanić

Era Ojdanić

Folker i ugostitelj Era Ojdanić, što i nije neka tajna, učestvovao je u mnogim humanitarnim akcijama. Svoju humanost rešio je da prezentuje i rijalitiju „Parovi“, pa je pred svima, rekao:
– Molim produkciju da od mog honorara skine 100.000 dinara i uplati na račun naših boraca.

Nije precizirao na koje borce je mislio, ali je važna njegova dobra namera, koju su neki našli za shodno da kritikuju navodeći da je u pitanju jedan od njegovih načina da sakupi sms glasove.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Humani Era Ojdanić poklanja honorar borcima Srbije!”

  1. oldy kaže:

    Marko Bulat je pre neki dan rekao jednu veliku istinu. Koji je problem poznatih kad udju u rijaliti? Takmicari su raznoliki ali ipak vecinu cine manje poznati ili koji uopste nisu poznati. Ti manje ili ni mali poznati posle izvesnog vremena druzenja sa poznatima, dopustaju sebi da ih vredjaju i ponizavaju zaboravlajuci da su zvezde i da su karijeru gradili godinama. Ko od poznatih pristane na ponizavanje od strane anonimusa primera Vesna, Era i Divna govori o njihovom obrazu koji je debeo kao armirani beton i mogu da trpe uvrede od kojih se dize kosa na glavi, a sve iz razloga da se o njima prica-pise- ubedjeni da tako nadogradjuju svoju zaostalu popularnost i ponovo jasu,a sta jasu nije vazno neka se samo dize prasina. Svi oni posebno dobiju krila i volju da nastave da budu predmet za izivljavanje i pljuvanje, kad cuju voditeljke i Marica kad ponosno kazu da su najgledaniji sou u Srbiji i regionu. Strasno je do kojeg nivoa se spustaju i ponizavaju, posebno Vesna koju Zmaj, Ruzica i Miljana bas bas pljuju i omalovazavaju…a ona grebe li grebe da ostane u vili. Dakle sta je ona? Naravno MAZOHISTA prve kategorije.

    Ruzica, Miki, Zmaj, Miljana i ostali rijalisti treba da znaju zasto Vesna i Era nemaju glasova gledalaca kao oni. Nemaju jer su gledaoci rijalitia posebna kategorija u odnosu na one koji vole narodnjake-muzicke soue- i koji prate njihove uspehe. Dakle ovde u Parovima su ljubitelji rijalitia pa samim tim oni vole one koji se svadjaju, vredjaju pricaju bez prestanka razne nebuloze, lupetaju itd itd(sto bi rekao Era)a ne da slusaju pevanje. Medjutim njih zato nema kad su muzicke emisije- takmicenja- jer tada su tu drugi fanovi, fanovi Vesne i Ere i koji ih kad gostuju u raznim zabavnim emisijama poput Nedeljnog popodneva, od srca podrzavaju i pozdravlaju. Znaci razlika je u ‘vrsti’ gledalaca,a ne kako tvrdi Ruzica da ih vise nema u javnosti, da su ugasila…glupost cvecarke koja toliko voli svoje noge stapicaste da ce zbog stalnog nosenja vrucih pantalonica, navuci upalu jajnika.

  2. oldy kaže:

    ps:: naravno da je Era dao pare da kupi glasove.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.