Igor Iks govorio o njegovom odnosu prema Ružici (SnIMAK)

Igor Iks želi da uspostavi bolji kontakt sa modelsicom, u serijalu „Parovi“, na Hepi televiziji.

3

Igor Iks je priznao da još nije uspostavio nikakav kontakt sa Ružicom Veljković, ali se nada da će sve biti u redu.

– Nisam došao da je osvojim, posebno jer je u vezi sa Filipom, nadam se da ćemo normalno porazgovarati, jer, ništa loše nisam uradio Ružici, da ne bi razgovarala samnom.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Igor Iks govorio o njegovom odnosu prema Ružici (SnIMAK)”

  1. Sretko kaže:

    U Parovima je pola Roma (gancia) „brazilaca“: tata Toma i deca mu Igor X, Ružica, Maca! Pa zar je to tv romska emisija, ima i nas drugih bre!?

  2. Sretko kaže:

    IGOR X je mnogo fin momak, pristojan i lepo vaspitan, lepo građen, visok, intelegentan, školovan (završio pravni fakultet), itd.
    Kako je samo već nekoliko puta totalno uništio (utišao) bolesnu Golubovićku. Nikoga IGOR X nikada nije uvredio ni jednom rečiju a ova šleperka/kontejner Golubovićka ga vređa na vse moguče načine (glup, ružan, nije lepo građen, nezna svirati gitaru, nema sluha, itd, itd). Pa zar ova fuksa debela nema ogledalo? Pa kako mogu ljudi podržavati i glasovati za tu SPODOBU??? Pa, STVARNO LJUDI, GDE MI TO ŽIVIMO???
    A ovaj ljigavi Matori Jovan ga je zamrzela zbog svoje LEZBEJSKE ljubavi Ruže AJKULE a sada mu se šlihta a AJKULA ju daljinski navodi ka IGORU! Matori bi život dao za AJKULU a ova spodoba sa največim ustima, vredja ju, viće na nju, itd, itd ali kada izadje iz Parova, neče je ni pozdraviti više!

Leave a Reply