Igor modelsici Ružici rekao da mu je važna koliko i Jelena Golubović!

Između Igora X i Ružice Veljković izbila ljubavna svađa pred kamerama
Igor x

Između Igora X i Ružice Veljković sevaju varnice, čas ljubavne, čas svađalačke.

Dok ga je zavodila plesom, Igoru je bilo zanimljivo,smejao se i zabavljao, ali kad je Ružica rekla da bi u tajnu sobu, bez kamera otišla radije sa Jovanom Tomić, Igoru nije bilo po volji.

„Znaš li koliko mi ti značiš? Isto koliko Jelena Golubović“, rekao je Igor Ružici do su se svađali.

Kasnije su nastavili su sa maženjem, češkanjem, on joj maksimalno posvećuje pažnju, kamere su zabeležile i seks i to nekoliko puta. S druge strane, Ružica je rekla Jovani:

„Zamisli šta je od mene tražio? Da imamo seks? Alo, bre! Šta on misli. Još se naljutio. Kaže, izazivam ga. Jeste da sam spavala gola, ali zato što mi je vruće, ne da bih ga izazivala. Bila sam samo u gaćicama i on je pomislio svašta“.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Igor modelsici Ružici rekao da mu je važna koliko i Jelena Golubović!”

  1. Sretko kaže:

    Ružica daska – Oklagija, ti češ zaraditi u karijeri? Ali kojoj, molim te? Oprostila si Akiju a klela si se, da češ ga uništiti tužbama? Koji licemjer si ti! Znači kriva si sama za sve, zaslužila si zbog tvog predugog jezika i nevaspitanja! Usta ti PRE-velika, možeš 5 korneta (penisa) da ližeš, na tu karijeru i novac misliš? SRAMI SE GUSKO!!!

  2. Sretko kaže:

    Ciganka primitivna i glupa Ružo AJKULA ZLA osoba, prostitutka, 50 € uzima za sex sa bilo kim, velika usta puno penisa…Koji licemer i papučar – kerić Filipapko…fuuuj…kako te nije stid klošaru??? Sramotiš muški rod sa tom kuravom pokvarenom invalidnom Ružom AJKULOM!!!! A tek ovaj MATORI JOVAN, liže joj bulju i pije pišaću, sramota lezbejke!!! IGOE X ju sexualno iskoristio i napustio…braWoooo kraljuuuuu!!!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.