Igor X i Jovana Matora izašli iz Parova i popili kafu u kafiću!

Poneseni emocijama ali i srećni što su konačno van rijalitija, udružili su glasove i zapevali
Matora, Igor x

Kako se približava kraj rijalitija, produkcija je odlučila da Jovanu Tomić poznatiju kao Matoru i Igora X puste da izađu u civilizaciju.

Njih dvoje su izašli iz vile i završili u kafiću čiji je vlasnik upravo Jovana.

Poneseni emocijama ali i srećni što su konačno van rijalitija, udružili su glasove i otpevali pesmu Saše Matića „Samo ovu noć“.

Pogledajte kako su se oni provodili:

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Igor X i Jovana Matora izašli iz Parova i popili kafu u kafiću!”

  1. Sretko kaže:

    MATORI JOVAN – LEZBEJKA….jučer ste videli sve. Svadjala se mala kobila sa Gastozom i lagala u oči, da nema ona nikakve veze sa glasanjem (režijom) zbog Tijane?!? Zaljubljena je u Ružu AJKULU 600% a glumi odano prijateljstvo, fuuuj i bljaaak. Uvek neopravdano zagovara širokoustu AJKULU, ko i cigan šesto-ličan i ljubomoran lažov Toma!!!

  2. Sretko kaže:

    IGOR X je mnogo fin momak, pristojan i lepo vaspitan, lepo građen, visok, intelegentan, školovan (završio pravni fakultet), itd.
    Kako je samo već nekoliko puta totalno uništio (utišao) bolesnu Golubovićku. Nikoga IGOR X nikada nije uvredio ni jednom rečiju a ova šleperka/kontejner Golubovićka ga vređa na vse moguče načine (glup, ružan, nije lepo građen, nezna svirati gitaru, nema sluha, itd, itd). Pa zar ova fuksa debela nema ogledalo? Pa kako mogu ljudi podržavati i glasovati za tu SPODOBU??? Pa, STVARNO LJUDI, GDE MI TO ŽIVIMO???
    A ovaj ljigavi Matori Jovan ga je zamrzela zbog svoje LEZBEJSKE ljubavi Ruže AJKULE a sada mu se šlihta a AJKULA ju daljinski navodi ka IGORU!

Leave a Reply