Igor X se slikao go u kupatilu!

Igor Iks se do pre samo nekoliko dana hvalio ozbiljnom vezom, ali je po povratku u rijaliti „Parovi“ saopštio svima da je njegova višegodišnja romansa okončana. Razloge nije naveo, a nakon dugog razmišljanja, fotografija golog Igora Iksa u kadi kraj WC šolje, pomogla nam je da shvatimo i zašto, s obzirom na to da je istu slao jednoj devojci i tako je zavodio.

Igoru nije bilo dovoljno seksi to što je nag, već je u kadar ubacio i elemente iz kupatila

Pevač se slikao u kupatilu, a pozicija na kojoj je izabrao da stoji je kada, čija visina jedva doseže njegovo koleno. Odmah pokraj kade je i WC šolja iste boje, a da fotografija ne bi bila „siromašna“, u kadar je uspeo da smesti i veš-mašinu.

Abela

 

Abela

Abela dobila 99 odsto
glasova sa jednog telefona

U vili „Parova“ održano još jedno glasanje i bilo je planirano da troje takmičara napusti šou, ali niko nije izbačen jer su glasovi bili neregularni.
Sumnjivo je bilo to što je Abela bila na prvom mestu sa ubedljivih 60 odsto glasova, a iza nje sa 15 odsto osvojenih glasova bio je Zmaj od Šipova. Međutim, produkcija je donela odluku da ipak niko ne napusti šou, s obzirom na to da je 99 odsto Abelinih glasova došlo sa jednog telefonskog broja, i to samo iz Srbije.

Naravno, neizostavno je Igorovo mišićavo telo, koje je u prvom planu, a svoju razmetljivost uspeo je da suzbije samo kada je njegov polni organ u pitanju, pa ga je prekrio rukom.

Pevač je na ovoj fotografiji prikazao kupatilo, sanitarije, tehniku, pločice na stomaku, kao i na zidovima, pa je očito rešio da ostavi nešto i za sledeće slikanje.

U svakom slučaju, pevač je ovu sliku slao kako bi brže smuvao cicu, a da li je pala na njegov šarm, nije nam poznato.
Ipak, iako mu je devojka oprostila diskutabilan odnos sa Ružicom Veljković, izgleda da je Igorova razmetljivost na kraju prevagnula, pa preko novog poduhvata nije mogla da pređe.

Trenutno zaljubljen u Jasnu!
Da li zbog toga što su ljubavne veze dobar razlog za opstanak u rijaliti programima, ili se stvarno zaljubio, između Igora Iksa i policajke i fitnes instruktorke Jasne Jakovljević ima neka tajna veza. Zasad su očigledna očijukanja, a njih dvoje su stalno zajedno, drže se za ruke, pa je lako pretpostaviti šta možemo da gledamo u narednim danima.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Igor X se slikao go u kupatilu!”

  1. Sretko kaže:

    IGOR X je mnogo fin momak, pristojan i lepo vaspitan, lepo građen, visok, intelegentan, školovan (završio pravni fakultet), itd.
    Kako je samo već nekoliko puta totalno uništio (utišao) bolesnu Golubovićku. Nikoga IGOR X nikada nije uvredio ni jednom rečiju a ova šleperka/kontejner Golubovićka ga vređa na vse moguče načine (glup, ružan, nije lepo građen, nezna svirati gitaru, nema sluha, itd, itd). Pa zar ova fuksa debela nema ogledalo? Pa kako mogu ljudi podržavati i glasovati za tu SPODOBU??? Pa, STVARNO LJUDI, GDE MI TO ŽIVIMO???
    A ovaj ljigavi Matori Jovan ga je zamrzela zbog svoje LEZBEJSKE ljubavi Ruže AJKULE a sada mu se šlihta a AJKULA ju daljinski navodi ka IGORU! Matori bi život dao za AJKULU a ova spodoba sa največim ustima, vredja ju, viće na nju, itd, itd ali kada izadje iz Parova, neče je ni pozdraviti više!

Leave a Reply