Igor X ušao u Parove, Ružica plakala – uzbudila se i tresla od radosti i razočarenja!

Ona se sa Igorom pozdravila kao sa drugom, odnosno, samo mu je pružila ruku, i tek nakon njegove molbe je prišla
ružica, foto pritnskrin yt

Ružica Veljković se ponela kao duha da je videla kada je u kuću rijalitija „Parovi“ ponovo ušao Igor Kostić, poznatiji Igor X, sa kojim je pevačica imala kratku vezu u vili.

„Tresem se užasno“, otkrila je Ružica Jovani kako se oseća. Ona se sa Igorom pozdravila kao sa drugom, odnosno, samo mu je pružila ruku, i tek nakon njegove molbe, ona je prišla, i drugarski ga poljubila. Pogledajte snimak pozdrava Ružice i Igora…

Kasnije je Ružica zaplakala jer tvrdi da više nema snage da izdrži pritisak. „Sinoć sam završila u izolaciji zato što sam pomenula jednog političara, sada ovo sa Igorom. Ne mogu više ovo da izdržim. Nemam gde da se sklonim“, rekla je Ružica Nikolasu.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Igor X ušao u Parove, Ružica plakala – uzbudila se i tresla od radosti i razočarenja!”

  1. Sretko kaže:

    Znači imamo već 3 Roma u Parovima, Toma, Ruža i Igor X. Ružica je imala do sada 3 sex partnera u Parovima: ganci Igor X, pa debela Matora i sada potrčko Filip. Dakle ona i Gastoz drže 1 mesto, nadamo se da Gastoz povede sa 4:3 i na kraju pobedi, jer je daleko najbolji!

  2. Sretko kaže:

    Ciganka Ružo AJKULA ZLA osoba, prostitutka, 50 € uzima za sex sa bilo kim, velika usta puno penisa…Koji licemer i papučar – kerić Filipapko…fuuuj…kako te nije stid klošaru??? Sramotiš muški rod sa tom kuravom pokvarenom invalidnom Ružom AJKULOM!!!! IGOE X ju sexualno iskoristio i napustio…braWoooo kraljuuuuu!!!!

Leave a Reply