Ivan Gavrilović ispričao svoju verziju događaja zašto je protestovao u Parovima i zašto mu je TV Hepi zabranio povratak u rijaliti

IVAN GAVRILOVIĆ IZAŠAO IZ „PAROVA“ TOKOM INCIDENTA Ispričao svoju stranu priče i POKUŠAO DA SE OPRAVDA
Grand Nova godina_021215_Ras foto Rajko Ristic56_preview Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

Učesnici „Parova“ juče su razvalili vrata i pokušali da dođu do producenta, a malo posle toga njih šestoro bilo je privedeno u policijsku stanicu u Zemunu.

Ivan Gavrilović, Na gajbi kod Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija
Ivan Gavrilović, Na gajbi kod

Ivan Gavrilović je odlučio da napusti rijaliti, a sada je progovorio o svemu tome.

– Evo nas ljudi posle ove promene, ovog izbacivanja, nismo znali da će biti užasno. Pozdravljamo vas Lakić, Gastoz, ja, nema više nazad, hteli smo da se zezamo. Hteli smo da pravimo šou, da budemo svi okej, trudili smo se da budemo ono što jesmo, a najbitnije je da se ostane čovek, pare ne mogu da nam ukaljaju obraz – rekao je Ivan Gavrilović na Instagramu.

Podsetimo, pored Nenada Marinkovića Gastoza, Mladena Vuletića, Nikole Lakića, Aleksandre Coke Lakić i Ilijane Vagić, kako se prvobitno saznalo, juče je priveden još jedan takmičar, Karađorđe Subotić, koji je takođe dao iskaz u policiji.

Parovi Foto: YouTube/Parovi TV Happy / youtube
Parovi

Svi gorepomenuti učesnici rijalitija, kako saznajemo, neće dobiti dogovoren novac za učešće u šou programu „Hepi“ televizije, zbog fizičkog nasilja, uništavanja imovine produkcije i nepoštovanja ugovora, dok će ostali ostati u „Parovima“ i boriti se za nagrade, te neće biti kažnjeni.

Televizija će krivično goniti šestoro pomenutih učesnika, a potraživaće velike novčane iznose.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply