IZBAČENI UČESNICI PAROVA platiće kaznu od 50000 evra, uzeće im se honorar i podnete krivične prijave, osim ako se ne dogovore sa TV Hepi!

Napali producenta? IZBACIVANJE, KRIVIČNE PRIJAVE I KAZNE OD 50.000 EVRA: „Rijaliti nasilnici“ ostaju bez honorara, ali se VRAĆAJU u Parove?

Protivrečne informacije o izbačenim takmičarima rijalitija Parovi

Izvor: YouTube/Parovi TV Happy

Učesnici rijalitija Parovi su tokom vikenda izazvali incident zbog kojeg su završili u policijskoj stanici u Zemunu.

Neki od njih su, navodno, nasrnuli na producenta, nakon čega je produkciija pozvala policiju.

Sada, kada su izbačeni, pojedini mediji prenose da bi mogli da se vrate na male ekrane!

„Pored Nenada Marinkovića Gastoza, Mladena Vuletića, Nikole Lakića, Aleksandre Coke Lakić i Ilijane Vagić, priveden je i Karađorđe Subotić, koji je takođe dao iskaz u policiji. Oni neće dobiti dogovoren novac za učešće u programu Happy televizije zbog uništavanja imovie, fizičkog nasilja i nepoštovanja ugovora i izbačeni su iz rijalitija“, rekao je neimenovani izvor blizak produkciji, dok postoje tvrdnje da će pored oduzimanja honorara morati da plate i 50.000 evra. „Ako se ne dogovore!“.

„Ako ne izglade odnose sa produkcijom i ne vrate se u vilu, svakom od izbačenih učesnika preti novčana kazna od 50.000 evra“.

Produkcija se oglasila i saopštila da je „srećna televizija, protiv nasilja, koja štiti ljudska prava u svakom obliku njenog bitisanja“, ali i da „prava iznenađenja tek slede.

U rijalitiju Parovi je tokom vikendadošlo do incidenta kada su pojedini učesnici, nezadovoljni promenama u produkciji, rešili su da napuste vilu i bojkotuju rijalitiji.

Pojedini mediji su preneli da su učesnici 9. sezone Parova razvalili vrata i krenuli da se obračunaju s produkcijom, što je portparolka televizije „Happy“ demantovala za MONDO rekavši da su samovoljno napustili rijaliti i da su time prekršili ugovor.

Nenad Marinković Gastoz i još petoro učesnika rijalitija Parovi su tim povodom dali izjavu u policijskoj stanicu u Zemunu, nakon čega je Gastoz u svom obraćanju na Instagramu objasnio da samo „nisu želeli da trpe teror“.

(MONDO, Blic, Srpski telegraf)

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply