Jelena Golubović isprozivala Ružičine momke

Jelena Golubović i Toma Panter, razgovarali su pred kamerama o životu, kakav danas mnogi vode i koji je potpuno drugačiji od onog njihovog.

Jelena Golubović u Parovima

Jelena Golubović

– Sve je instant, nema emocija, nema ljubavi – počela je Jelena Golubović. – Vidiš li da oni ulaze u veze zbog marketinga, spavaju sa nekim zbog marketinga. Neverovatno.
– Promenilo se sve, Jelo – složio se Toma Panter.
– I vidi Ružicu, molim te.Ona ima jezik, ali sve je to uzalud, kad ne može da iskoristi. Bila sa onim tupsonom Igorom, sad je sa ovim slinom Filipom. Užas. Neverovatno – nastavila je priču Jelena Golubović. – Moraš biti zanimljiv i duhovit, da bi se dopao narodu. Ovo je rijaliti šou.
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Jelena Golubović isprozivala Ružičine momke”

  1. Sretko kaže:

    Psihopata ZMAJ od Šipova, bljaaak i fuuuuj!!!

  2. Sretko kaže:

    A ova debela i nikakva patološka lažljivica sa podmuklim pogledom, koju baš niko ne voli Golubovića smešna je stvarno!!! sve kritikuje i vredja njihovim izgledom ali nažalost6 sebe konjina ne vidi, fuuuj!!!

  3. Sretko kaže:

    Golubovićka pokvarena i ljiga, pogledajte joj samo pogled, fuuuj. Ljubomorna na svakoga, jer nju neće niko ni za drugaricu a kamo li šta prisnije!!! Rugoba debela, nikakva, koja za sebe kaže (LAŽE) da nije debelaaaaa i da je sexy ahahahahaha…

Leave a Reply